6 май 2014 г.

Favorites - April 2014 / Любими Продукти - Април 2014

2 коментара :
 

Последвайте ме / Follow me : FB page   Pinterest   Bloglovin'

Catrice Eyebrow Filler
Толкова много съм ви говорила за този оцветен гел за вежди, че ми е съвестно всеки път, в който ви го споменавам. Цялата публикация за него можете да видите тук.

Bourjois Healthy Mix Concealer
Хм, спомняте ли си, че преди време никак не се разбирах с този коректор на марката, дори бях го включила в поста с продуктите, които не бих закупила отново. Е, кожата ми вече не е в толкова дехидратирано състояние и вече спокойно си го ползвам. Страхотно покритие и неутрализиране на тъмните кръгове. Явно не всичко е любов от пръв поглед.

Flormar Nail Polish 411
Абсолютно разкошен! Слагам го над тъмнолилава основа, тъй като не е достатъчно покривен самостоятелно. Цветът е прекрасно дуохромно лилаво.

Ecotools Powder / Blush Brush
От много време притежавам тази четка, но въпреки това някак все не успяваше да се добере до любимите ми. Но в последно време я ползвам за всичко и изпълява ролята си доста добре - като четка за пудра или руж, например. Изключително мека и достатъчно гъста. Винаги взима минимално количество продукт и с нея е трудно да се прекали.

Goldеn Rose Catwalk Mascara
Ползвала съм и цикламената разновидност на тази серия и също е една от най-любимите ми. Разделя миглите страхотно и придава обем. Евтина е. Единственият й недостатък е, че изсъхва доста по-бързо от други спирали (например тези на Maybelline). Но съм доволна и ще продължавам да си я купувам.

Обеци
Носех ги почти непрестанно. Изключително семпли и съчетаващи се почти с всеки тоалет.

А кои са вашите любими продукти напоследък?


2 коментара :

  1. За спиралата съм съгласна. Аз също съм я ползвала и също доволна от нея.

    ОтговорИзтриване
  2. Аз съм съгласна за четката, разкошна е :)

    ОтговорИзтриване