4 май 2014 г.

Is It Worth The Hype: Tangle Teezer (Compact Styler) / Заслужава ли си: Tangle Teezer (Compact Styler)

8 коментара :
 
Здравейте, момичета!
Имам чувството, че толкова отдавна не съм писала в блога, че съм забравила как се прави. 
Съжалявам за което и се надявам публикациите да станат по-редовни след матурите и кандидат-студентските изпити. Накратко какво се случва с мен напоследък са няколко конкурса, репетиции, математика - абсолютна лудница!
Време е да приключвам с лирическите отклонения и да започвам с ревюто на продукта, което много от вас пожелаха да прочетат, а именно прословутият Tangle Teezer .


Марка / Brand: Tangle Teezer
 Линия: Compact  Styler (Beloved е лимитирана серия)
Къде: tangleteezer.bg и други онлайн магазини
Разновидности: Salon Elite, Compact Styler, Aqua Splash, Magic FlowerPot
Цена : 25 лв 
(другите разновидности са около 35 лв, но в момента има промо 2 четки на цената на една)Как изглежда :
Гребена пристига в сива картонена кутия, заедно с малко "джобче", подходящо за съхранението му и предпазващо го от надраскване. Горната му част е огледална, а останалата е черна. Затваря се с щракващ механизъм, влизащ чрез щифт в средата на самата четка, който предпазва самите "бодлички" от изкривяване. Никакъв шанс да се отвори при пренасяне.
Размерът й е много по-малък от този на стандартна четка за коса, като това я прави и удобна за пътуване. "Косъмчетата" на четката са редуващи се къси и дълги.Как се справя с разресването:
За вас, които не сте запознати, имам гъста и дълга до кръста коса, със сериозен проблем с разресването. Независимо какво ползвам след 15-сетина минути косата ми изглежда неподредена и е невъзможно да прекараш дори пръст през нея.
С TT се разресвам наистина много по-лесно и усещам някак по-щадящо. Косата ми се наелектризира и скубе по-малко от обикновено. 
Не мога да кажа, че самостоятелно проблемът ми се решава напълно, но с разресващ продукт косата ми изглежда много по-жива, по-подредена и е по-лесна за работа.
Единственото нещо, което не ми допада чак толкова е, че е успява да обхване само малки секции от косата - това няма да е никакъв проблем за хора с не толкова гъсти и средни по дължина коси. 
Но съм и чела, че оригиналната версия е по-добра от тази именно заради размера и по-голямата й повърхност.

Бих ли си я купила отново:
Може би бих посегнала към оригиналната версия, с оглед само и единствено на факта от по-горе. Цената е малко висока на пръв поглед, но бих я препоръчала, ако имате възможност да я пробвате.

А вие ползвали ли сте някоя от четките на Tangle Teezer?
Споделете ми долу в коментарите какви са вашите впечатления за тях.8 коментара :

 1. Аз ползвам испанската братовчетка на тази марка и казват,че била по добра.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. И аз съм чела за нея, но как се казваше?

   Изтриване
  2. Мисля, че испанските се казват Dessata http://www.zlatnaribka.com/index.php?route=product/search&filter_name=Dessata - много им се чудя, но още не съм си взела ;)

   Изтриване
 2. Имам Tangel Teezer от 2 г. добра е но не може да се сравни с четката ми с глигански косъм :)

  ОтговорИзтриване
 3. Използвам оригиналната версия от година. Разресва с лекота и без скубане.
  Пътувам често с нея и напоследък забелязвам, че някои от страничните "косъмчета" са започнали да губят формата си. Бих си купила и по-малкия размер, за да пощадя голямата си четка.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Моята за сега се държи, но ми е сравнително нова. Ще видим по-нататък.

   Изтриване