26 юни 2013 г.

New in / Покупки

3 коментара :
 
Здравейте, момичета!
Време е отново да надникнем в пазарската ми кошница!

Refan - Peeling soap-sponge - Olive
Количество и цена: 80 г - 3,50 лв
Къде :Цъък
Гъбата - сапун е много приятен продукт, ароматът никак не ми напомня на маслина ( в моите представи определено тя не мирише добре), а на нещо чисто, свежо, леко. Допада ми, не се сещам защо не съм купувала до сега от тези продукти. 

Refan - Virucid + Gel 100
Количество и цена: 100 ml - 2,50 лв
Антибактериален гел за ръце, без мирис и цвят. Имах нужда от такъв тип продукт. Ползвала съм малките им сладурски разфасовки - лимон и маракуя. Ще ми влезе в употреба, тъй като се очаква да пътувам доста в следващите дни.

Refan Morrocan Rose Perfume Scented Wipe with cleanising and refreshing effect
Количество: 1 кърпичка
До колкото знам, първите два продукта са част от нова тяхна серия - Мароканска роза. Ароматът никак не ми напомня роза, но е интересен, свеж - харесва ми. Кърпичката е нищо особено, усеща се голямото количество алкохол, но е удобна за носене.

Refan Morrocan Rose Soap
Сапунът е малка опаковка, има лек оранжев цвят. Същият аромат на роза, лесно се пени, почиства добре.

Refan 192 - Light
Още от излизането си на пазара не ми допадна този аромат, вероятно мостричката ще стои в шкафа или ще я дам на някоя приятелка.


 Fiona - Chocolate Soap
Цена: 2 лв.
Купих си този сапун на почивката ми в Несебър, тук за съжаление не се вижда състава и самата опаковка (една лентичка минаваща по дължината на сапуна). Харесва ми ароматът - не е точно шоколадов, по-скоро е какаов. Икономичен продукт, не прекалено силен аромат.

 Perfect - Liquid Sand Nail Polish
Количество и цена: 12 мл - 3,80 лв
Нямаше как да не се сдобия с така нашумелите напоследък "течни пясъци". Перфект са нискобюджетна марка и съм готова да си купя цветове, стига да излязат на пазара такива, които ми допадат. Този не е точно в мой стил, но вече имам прекалено розови и червени нюанси. Не съм и фен на неоните, замислих се всъщност колко нюда имам и отговора бе - 0. Сега: + 1. Харесва ми като ефект и нанасяне - 1 пласт и е готов. Очаквайте скоро маникюр с него. 


Afrodita - SPA emotion - Body Butter - Mango
Количество и цена: 350 ml - Около 5 лв
Вчера отскокнах до Елитис и след стойностно обикаляне си взех това масло за тяло на българската марка Афродита. Никак не лош продукт - лесно се разнася, хидратира добре, ухае прекрасно, а  е и голямо количество.


А вие ползвали ли сте някоя от марките споменати по-горе?
Взехте ли билети за Jamiroquiai и Jessie J?
Споделете ми в коментарите!

3 коментара :

  1. Кой номер е лака, че утре съм на лов за още един Перфект?

    ОтговорИзтриване
  2. Използвала съм бутера за тяло с шоколад и скраба с кафе на Афродита. И от двете съм много доволна.

    http://nailpolishayaska.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване