11 януари 2016 г.

Годишни любимци за 2015

1 коментар :
 
Йей, йей, върнах се от Италия и е време да ви споделя годишните любимци за 2015. Голямо маене падна, кои точно да включа в публикацията и в крайна сметка заложих на тези, които със сигурност знам, че няма да ме предадат в сутрините, когато съвсем не ми е до грим, а с пръсти търся дръжката на чашата с кафе.
Този път реших да не изпадам в подробности, а просто да ви оставя линковете на публикациите и така да прочетете по-подробно за продукта, който ви интересува.Golden Rose Velvet Mattes Lipsticks - че тук не е и едно, имам цели пет от серията1 коментар :

  1. Здравей! Много хубави фаворити за 2015! Bourjois Healthy Mix Foundation обожавам и използвам от доста дълго време насам, но за през зимните месеци седи малко по-тъмен на кожата,от колкото трчбва. За жалост май няма по-светвли нюанси или поне не успях да намеря последният път, когато си бях в София.

    Ebelin Sponge е най-близкият за мен двойник на Бютиблендъра, но само розовият вариянт на гъбката! Последният път взех новата разцветка в лилаво и се оказа, че няма нищо общо с розовата по текстура ...

    Хубава Неделя желая!

    www.lillagreen.at

    ОтговорИзтриване