6 юли 2014 г.

Любими Продукти - Юни 2014 / Beauty and Non-Beauty Favorites - June 2014

5 коментара :
 
Beauty and Non-beauty favorites - June 2014

Последвайте ме / Follow me : FB page   Pinterest   Bloglovin'

Essence I Love Extreme Mascara
И преди съм ви говорила за тази спирала, проблемът с консистенцията се оправи. Справя се с разделянето на миглите по начина, по който искам. Не дава масивен обем или извиване, но съм много доволна от нея.

Хм, знам, че ви е омръзнало да четете за тези "чудотворни" гъбки, но наистина си заслужават целия фурор. Тази е спрягана за дубликат на оригиналната, не мога да ви кажа до колко са сравними, но със сигурност върши перфектна работа.

Ebelin Massage (Cleansing) Pad
Това малко розово нещо се превърна в неизменна част от рутината ми при почистването на лицето. Използвам го с любимия гел на Bilka, с леки кръгообразни движения. Отразява се много добре на кожата ми и се съмнявам, че ще прекратя употребата му скоро.

Maybelline Colorsensational Vivids in Hot Plum
Ох, каква любов. Абсолютно всичко ми харесва в това червило - текстурата, опаковката, цветът. А и никога не са ни излишни такива цветове - фукша с лилав подтон, който могат да направят лятото ми прекрасно и цветно.

Имам цяла публикация за това прекрасно шампоанче.

Avene Thermal Spring Water
Най-после и аз да ползвам някаква разновидност на термална вода. Тази много ми допада - успокоява кожата и зачервявания, а и е перфектна за топлото време. 
*Дори я ползвам и като краен спрей след грима, за да премахне прекаленото количество и да му помогне да се слее с кожата*

DIY Necklace / Направи-си-сам колие
Обожавам! Като сметнем голямото ми влечение към такъв тип колиета и невъзможността да си намеря такива, които наистина ми допадат реших да си измайсторя едно. Тук можете да видите как изглежда на вратлето. 

DIY - Statement Necklace


Вината в нашите звезди- Джон Грийн
Ако и филмът е толкова добър, колкото книгата (в което се съмнявам) вероятно постепенно ще се превърна в Ниагара за краткото време, през което го гледам. Със сигурност е една от най-любимите книги - не само за месеца, а въобще.

Sia - Chandellier
Трябва да гледате този лайв, просто трябва!



5 коментара :

  1. Ау ау много ми харесва колието, и аз ще си спретна едно такова тия дни <3

    ОтговорИзтриване
  2. Това червило на Mybelline постоянно го мяркам из блоговете. Предавам се, отивам да го суочна :)) Не че имам нужда от ново червило де

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз нямах, ама накрая се предадох. Разкошно е!

      Изтриване
  3. В толкова много постове гледам книгата на Джон Грийн и така и не съм я прочела.. май е време да отида да си я купя..
    cvetybaby.com
    Instagram Facebook

    ОтговорИзтриване
  4. И аз обожавам термалните води, особено тази на Avene :) поздрави, Мая :)

    ОтговорИзтриване