2 юли 2014 г.

LUSH Haul: Solid shampoo, Herbalism and more....

8 коментара :
 
LUSH Haul: Solid shampoo, Herbalism and more....

Последвайте ме / Follow me : FB page   Pinterest   Bloglovin'

Здравейте, момичета!
Дойде време най-после да ви покажа с какво се сдобих при последната ми разходка до столицата. LUSH България бяха страшно мили да ми предложат няколко продукта, за които да изразя мнението си тук в блога. Запътих се към магазина им в Сердика Център и още преди да вляза в магазина им усетих "онзи" аромат, за който всички блогърки говорят, но повярвайте ми няма как да го пропуснете. Влезнах в магазина с усмивка и отговорът последва бързо. За малко над половин час си побъбрихме с екипа, като дори през част от времето имах възможността да се насладя на живо демо на част от продуктите.
*Имам и малка изненада за вас, която още няма да издавам*
Да започваме!
LUSH Haul: Solid shampoo, Herbalism and more....

Herbalism (18,30 за 100г)
Ако следите блога, знаете, че ползвах Dark Angels до скоро. Той определено е насочен към по-мазни от моята кожи, като и ексфолиацията, която предлага е от по-силните. Хербализъм е предназначен за проблемна кожа като е много по-нежен, но същевременно почистващ към нея. А само как ухае - цяла седмица стаята ми миришеше на розмарин заради това чудо! Още събирам впечатления за него, които ще изразя в цяла публикация съвсем скоро.
If you are here in a while you know that I've tried Dark Angels, which definitely is aimed for more oily skin. Herbalism is for acne to prone skin like mine - gentle, but still cleansing. Oh, the smell of it-whole week my room was rosmarine smelling because of this thing! Pretty soon I'll post whole post about it! 

LUSH Haul: Solid shampoo, Herbalism and more....

Buffy (14,90 за 90г)
Бъфи е едновременно ексфолиант и хидратиращо средство. Как така ли? Съставен е от много полезните масла за кожата (ший, какаово) и смляни растения (бадем, боб), които оставят кожата ексфолирана, чиста и мека (получава се лек филм от тях след употреба, който по-късно попива). За сега ми е един от най-любимите техни продукти и съм сигурна, че ще продължавам да си купувам.
Buffy is exfoliant and hydrating product at the same time. How? Many oils (shea,cocoa) and almond shells leave the skin fresh,clean and soft. 
*На снимката е използван 2 пъти*

LUSH Haul: Solid shampoo, Herbalism and more....
New (16,90 за 55г)
Твърдите шампоани винаги са ми били интересни като концепция, но до сега никога не бях пробвала какъвто и да е.  Знаете проблема ми с намирането на подходящ шампоан за косата ми - никога не съм доволна от резултата. Пък и никога не съм си мислила, че твърд шампоан ще ми допадне. Изключително икономичен е, не ми утежнява косата (!) и е нежен към скалпа. Мирише страхотно (отново), но не сте очаквали друго, нали?  
The concept of solid shampoos always appealed to me, but in fact, I've never tried any. Tiniest amount goes a long way, does not weighted my hair and, of course, smells amazing!

Знам, че можете да броите и сигурно сте забелязали, че на горната снимка има четири продукта, а аз ви говоря само за три от тях. Истината е, че не устоях и си харесах един техен продукт, който реших да купя за вас! Съвсем,съвсем скоро ще можете да се включите в giveaway-a, който смятам да организирам.
А до тогава, можете ли да познаете кой е продукта?

*Три от продуктите са ми предоставени за проба от марката, този за giveaway-а е закупен с лични средства
* Мнението ми е лично базирано и не е повлияно от факта, че продуктите са ми предоставени за проба (никога не бих го причинила на вас и на блога)8 коментара :

 1. Добре, Хербализма ще се пробва... А за скрития продукт - залагам на захарен ексфолиант или черното блокче за тяло!

  ОтговорИзтриване
 2. Тези продукти няма да стигнат до кожата или косата, ще бъдат изядени :)))

  ОтговорИзтриване
 3. Продукта изненада е сапун? Залагам на mangnificent?
  Супер са нещата! Много искам да пробвам Бъфи и аз!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Йе, Мани, позна, че е сапунче, но не е Mangnificent.
   Бъфи е разкош!

   Изтриване
 4. Разкошни неща :)) май всички ще пожелаем да изпробваме Бъфи :)

  ОтговорИзтриване