25 март 2013 г.

Manhattan - Couture carnival in Blue (Eyeshadow cream - Longlasting)

3 коментара :
 

Здравейте , момичета!

 Времето в Пловдив е доста мрачно,от няколко минути вали и като гледам няма намерение да спира скоро. Единственото нещо, което искам сега е да се прибера у дома и да отпия от чаша горещо какао.
Имах малки премеждия с лаптопа, за това и това ревю се позабави малко повече, отколкото очаквах.

 Преди известно време фирма Таота, вносител на козметика (бяла и декоративна), бяха обявили нещо като конкурс във фейсбук страницата си, касаещ българските бюти блогърки. След известна селекция, на одобрените кандидатки бяха изпратени различни продукти за проба.
 Аз получих течни сенки на Manhattan в син,  металиков нюанс.  Те се предлагат още в три цвята- кафяво,зелено  и малиново.






Пратката пристигна в супер приятна опаковка, придружена с благодарствено писмо за всяка дама, с всичката необходима информация като препоръчителна цена и  количество.
При сенките имаше и една мостра на крем на Lavera , но тъй като не се нуждая от такива неща все още го подарих на майка ми.

  А сега за сенките.
Препоръчителната им цена е 8,40лв. , за нея получавате 5мл. продукт.


Опаковката им е интересна , прилича на гланц като в горната част по краищата е леко обрана, прилича малко на ромб. Апликаторчето е стандартно. Като консистенция са доста интересни – нито са прекалено течни, нито са прекалено сухи. Нанесени стоят супер наситено и преди да изсъхнат имат лек металически блясък, след това стават леко матови. Лично на мен не ми е удобно да ги нанасям само с апликаторчето , но с пръст се преливат/ размазват перфектно. За трайност просто няма как да не съм щастлива –при мен издържат цял ден.   


Нанесени само с апликатора

Размазани с пръст.

Определено продукта ми хареса, но цветът не е моят. Бих пробвала кафявото или зеленото с удоволствие.

Забележка: Мнението ми не е заплатено, това са истинските ми впечатления.

Вие пробвали ли сте някои от продуктите на марката? Споделете ми долу в коментарите. :)

3 коментара :

  1. Ползвала съм фон дьо тен (много отдавна) и антибактериална пудра - обикновената и тази, която е 2 в 1. В училище помня, че и гланц си бях купувала. Но не беше никак скоро :D

    Малиновия цвят на сенките виждала ли си го на живо? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. не, но някоя от бг бюти блогърките ги беше получавала,ще се поразровя :)

      Изтриване
    2. http://myboxofmakeupbynelly.blogspot.com/2013/03/manhattan-couture-carnival.html - ето суотчове и ревю :)

      Изтриване