16 март 2013 г.

New Items / February - March

1 коментар :
 


1.Flormar Supermatte M120 - 10ml. -Около 2 лв. (лилавия)

 2. Flormar Supershine No 28 - 10 ml -Около 2 лв.  (динения)

И двата лака ми харесват много,  със сигурност ще попаднат в любимите ми за месеца. Диненият е много хубав цвят , но за съжаление доста бързо се обелва. Лилавият е тъмен нюанс, струва ми се че имаха някакъв подобен преди няколко години.. 3.Rimmel Wake me up Fondation - True Ivory - 30 ml - 15, 99 лв (намалена цена)

Супер любим продукт през последните дни. Оказа се,че ми е малко тъмен, но смятам че за лятото ще е перфектен. Хубава текстура, нанасяне, не изсушава кожата. Като покритие е от леко до средно. Определено ще му отделя цяла публикация по нататък.


4.Impala Concealer - 6ml - No2 - 2,80 лв.

Марката не са лоши като цяло, особено в моливите имат страхотни попадения. 
Този коректор, не е един от най-добрите им продукти, идва ми малко сух , не се разнася добре. За секунди е изсъхнал и няма преливане. За тази цена се очакваше това, но все пак работи по-добре ако се размеси с някакъв крем.


5. Perfect Fast Dry Top Coat -13 ml - 2,80 лв.

Този топ си го купих супер случайно и въпреки, че не харесвам лаковете на Perfect, не е лош. Наистина съхне бързо. Не дава супер блясък , но за сега ме устройва.  Върши си работата и за трайност, така че ако не ви се дават много пари за топ и не очаквате чудеса е ок.


1 коментар :