25 ноември 2015 г.

Schwarzkopf - Essence Ultime Omega Repair Shampoo 2in1 and Hair Mask (with Claudia Schiffer)(Review)

2 коментара :
 

Нали знаете, че всеки един от нас има нещо от определена сфера, (било то професионална или по-желание, както е в моят случай) на което обръща минимално внимание. И то не защото не го цени или не желае да се грижи за него, а просто защото то се справя добре и сравнително самостоятелно. В този конкретен случай ще си говорим за продукти за коса - не че не използвам, но пък съм по-малко склонна от това да купя шампоан, отколкото *кашлюк кашлюк* да си купя ново червило. 
Линията е сравнително нова на пазара и продуктите, които имах възможност да пробвам от нея са два - шампоан-балсам 2в1 и маска за възстановяване на косъма.  А дали ми харесаха... продължете да четете, за да разберете...



Шампоанът ме изненада, тъй като наистина добре почисти косата ми, като я остави по-жива и мека от обикновено, но пък не я и утежни кой знае колко. Опаковката е прилична - пластмаса, но не от тази, която се притеснявам, че ще се счупи докато я разнасям, например. Самият продукт е с белезникав цвят и разни бляскащи частички вътре. Пени се добре, мирише много приятно, като ароматът се задържа на косата до 2-рият ден. Забелязах малко по-бързо омазняване в корените, но пък заради подхранващото действие си заслужаваше.



Единственото нещо, което не ми хареса в тази маска е, че не беше запечатана по никакъв начин, а поради някаква причина, това ме дразни изключително много. Като действие беше чудесна, особено в комбинация с шампоана - нямах нужда от допълнително подхранващо средство, а най-хубавото е, че е препоръчана за честа употреба и не е необходимо да се ограничавам с веднъж седмично. Йей!


Обобщено бих казала, че останах приятно изненадана от двата продукта и ги препоръчвам, особено в комбинация.

А вие? Ползвали ли сте нещо от тази серия и ако да, останахте ли доволни?


*продуктът ми е предоставен за проба и ревю, без никаква допълнителна компенсация
**Тъй като все още нямам информация каква е продажната им цена, след справка с вносителите  ще включа такава, ако се предостави.

2 коментара :

  1. Мнохо хубав шампоан! Купувам го за 3ти път и все още много ми харесва... Маckата за коса също си заслужава;)

    Моят блог www.lillagreen.at е място, където представям бюти продукти и козметика. Ще се радвам ако ме посетиш! Хубав ден :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз много ги харесах, както си пролича :) Супер, ще го погледна :)

      Изтриване