10 ноември 2015 г.

Outfit of the day: Dapper with stripes & suspenders (OOTD)

1 коментар :
 
Добро утро, хм за някой като мен, в този мързелив вторник. Как прекарвате седмицата, прекрасни?

Днес реших набързичко да ви споделя един OOTD или по-скоро идея за такъв. Обичате ли елегантният стил? Да и аз обожавам да нося ризи, сака, тиранти, офис панталони с висока талия и всичко около "умното" обличане. Защото са стилни, в повечето случаи не изискват кой знае колко мислене в съчетаването, а и да си призная, (за съжаление) извън бизнес средата много рядко виждам млади хора в нещо различно от дънки и тениска.  Разбира се, всичко е въпрос на лично предпочитание, но все пак бих се радвала по-честичко да виждам жени (хм и мъже) в официално облекло.
За да поразчупя малко визията на класическата риза, тъмен панталон и сако добавих и малко аксесоари - черна вратовръзка и тиранти (назаем от мъжкият гардероб) в същият цвят, които освен разнообразие носят и комфорт от липсата на колана.
Завърших с малко по-нестандартен избор на обувки, вместо класически лачени пантофки реших да сложа кубинки. Да, не са толкова елегантни, но пък в столицата никога не знаеш кога ще ти се наложи да повървиш повечко или пък да постоиш прав в метрото.  И така получаваме (поне по мое мнение) елегантен, но пък далеч от скучен, офис тоалет.

Риза, тиранти (мъжка секция), сако - H&M
Вратовръзка - На тъмно
Обувки - Deichmann

За това се обличайте, все едно вече сте успешни или dress to success...
А вие как предпочитате да се обличате през ежедневието?





1 коментар :