17 август 2015 г.

Share the love: 5 любими видеа на козметична тематика, които харесах тази седмица Vol.1

Няма коментари :
 
Най-после давам началото на новата рубрика в блога - "Share the love", в която ще можете да прочетете за нещата, които са ми допаднали през изминалата седмица. Защото споделеното щастие е двойно щастие, а оцененият труд е още по-сладък. Ако четете блогът ми отдавна, сте наясно, че съм от хората, които се стараят да са максимално позитивно настроени и да се радват на успехите на другите, освен на своите. 
А и никога не вреди да кажеш на някого, че е свършил добра работа - било то в офиса, местният фризьор, приятел или... добре де, блогър. Някои от хората, които срещам наистина възприемат тази дейност като нещо изключително несериозно и странно, но пък много от момичетата, които го правят добре знаят, че е по-трудоемко и времеотделящо, отколкото звучи. И така, и така, край на плямпаниците ми, време е да споделя, кои бяха видеата, които тази седмица изгледах до край с удоволствие.
Марлена е толкова позитивна и усмихната, но същевременно полезна, че няма как да пропусна месечната доза "горещи" нови продукти на пазара.

Обожавам характера и начинът по който възприема себе си. И доза любимци никога не може да повреди.

О, моля, признайте, че никой не може да откаже една стабилна доза покупки от Сефора? Не? Така и си помислих.

Признавам, почти нямам опит с high-end козметиката и ми беше много полезно да изгледам видеото.

Обожавам колко искрена е Джулия.

От толкова отдавна ми се иска да пробвам Scentbird, но за съжаление предлагат услугите си само в САЩ. С нетърпение чакам на българският пазар да се появи нещо подобно, ала кога ли?


Ами това бяха моите любими видеа за седмицата. А вашите кои са?

Няма коментари :

Публикуване на коментар