1 август 2015 г.

Любимата маска за комбинирна/мазна кожа - Montagne Jeunesse - Mud Pack с кал от Мъртво море

1 коментар :
 
Този пост стои в чернови от толкова време, че наистина не знаех кога най-после ще успея да го изкарам наяве.
 Много добре знаем какво се случва с мазните кожи през лятото (или поне с моята) - прекомернотот омазняване става още по-голямо, най-вече заради високите температури и в помощ идват обезмасляващите продукти или тези, които ще почистят лицето от продуктите, които нанасяме ежедневно по него.
Днес ви запознавам с една доста достъпна, но отдавна любима почистваща маска за лице, към която посягам почти винаги, когато искам силно почистване.


Марка / Brand: Montagne Jenesse
Линия / Line: Редовна, за нормална, комбинирана кожа (почистваща порите)
Къде: Lilly, аптечна мрежа 
  Количество / Quantity: 20 g
Цена : 2,20 лв


Външен вид :
Честно казано мнението ми за външният вид е по-скоро неутрален. Опаковката е тип саше, което се отваря от единия край, една идея по-лесно от обикновено саше с лек прорез в края.

Консистенция и аромат :
Консистенцията напомня паста, но въпреки това се разнася лесно и безпроблемно по кожата. Ароматът е доста силен и е необходимо време, за да му се посвикне (на мен ми напомня на някакъв мусков мъжки аромат). Въпреки и парфюма в състава не съм имала проблеми до сега с нея.

Приложение и краен резултат:
Изпилзвам винаги, когато усетя, че порите ми имат нужда да "се отпушат, а кожата ми да диша". Крайният резултат е, кожа без прекомерно омазняване и чистички пори, какво може да иска повече човек.Състав:

Обобщено:
Харесвам маската и въпреки парфюма и единият оцветител ще продължавам да си я ползвам, тъй като харесвам действието й.
1 коментар :