5 юни 2015 г.

"Капана Фест" ( 29.05 - 1.06) @ Kapana (Event)

5 коментара :
 

Здравейте, прекрасни мой!
Понякога седмицата преминава съвсем далеч от приятно и тогава обикновено човек има нужда да се почувства леко разпуснал, "у дома си", сгушен в комфорта на нещо познато. Това чувство на комфорт, което обикновено се дава от родният дом и град, присъства и в компанията на точно онези приятели, за които си сигурен, че те обичат - ама точно такъв какъвто си (Вилии, прекрасна моя, пак за теб говоря <3).


Тъй като ми престои сесия и стабилен брой изпити съвсем скоро, прецених, че рожденият ми ден (последният ден на май) е чудесна възможност да се "отдам на почивните дни" и да скокна до л'бимият Пловдив. Ах, как ми липсваше това спокойствие, усмихнатите хора и супер силното слънце (задължително с фактор по откритите части на тялото!). И като типичен рожден ден за мен, почти нищо, което си представях не се получи, но пък за сметка на това - много други непланувани преживявания ни посрещнаха.





И така запътихме се с едно от най-прекрасните и мили същества на тази планета, естествено към ... Inglot Plovdiv. Поради някаква странна и необяснима за нас причина магазинът беше затворен и минавайки покрай Капана попаднахме на това събитие. Май не ви се оплаках, че апаратът ми нещо ме предава последните няколко седмици и не желае да се вкл'чи, но пък Вили имаше и веднага успях да вляза в ролята на "блогър" и най-нахално да си снимам сергийките, които ме привлякоха. Както обикновено, ще ви споделя снимките, въпреки, че самото събитие достигна своят край преди няколко дни, само заради всичката красота.






















Малко по-късно решихме да се върнем към традиционното ни място за сладолед през лятото. Награбили по една фунийка сладолед "Сахер" и Карамел се разходихме до някое свободно парк местенце, за да завършим с кратичко, пък и спокойно "пейка парти" и по-късно вечер със стари приятели във Vintage House, което между другото е много симпатично малко местенце, с хубава атмосфера и съвсем нормални цени.


*Местата, които съм споменала не са ми предоставяли каквито и да е компенсации за това, изразявам личното си мнение към тях

5 коментара :

  1. Много хубави снимки :) Беше наистина хубаво и се надявам да повторят!

    ОтговорИзтриване
  2. Изглежда направо приказно! ♥

    ОтговорИзтриване
  3. Всички неща изглеждат толкова изпипани, арт и направо... УАУ! Много ме е яд, че не успях да съм в Пловдив тогава, атмосферата със сигурност е била невероятна. :))

    ОтговорИзтриване