21 април 2015 г.

Oнлайн магазин H&M: Информация и впечатления от услугите (Info+Photos)

5 коментара :
 
Представете си каква беше реакцията ми след като разбрах, че съвсем скоро ще можем да си поръчваме от един от предпочитаните от мен магазини за дрехи направо от вкъщи. Е, касичката ми съвсем не възкликна възторжено, а се предаде след като видя изгодните оферти за откриването на онлайн магазина на H&M Bulgaria.
Късмет или не, разминах се само с две неща, от които имах нужда (поне по рационална моя преценка) - супер сладки къси панталонки и един от най-любимите ми модели рокли - разкроените.
Относно самата доставка H&M Bulgaria работят с Ekont, което за мен си е абсолютен плюс (по текуща информация доставката би трябвало да бъде 6,90 лв,  безплатна в текущият момент и до 3 Май 2015). Обикновено отнема 3-4 дни , като от марката ни предупреждават да сме по-търпеливи при намаления и изгодни оферти.
Регистрирането става буквално за няколко минути и е улеснено до край.  Поръчването става чрез бутонът, който се намира долу вдясно на екрана под всеки артикул - "Добавяне в кошницата", като веднага след добавянето се индикира неговото състояние,  горе в кошницата. Сайтът е доста опростен и стандартен, не мисля, че ще срещнете трудности при регистрацията или ползването му. В самата кошница се изчислява тоталната сума - отстъпките + доставката. След това от вас се изисква да въведете данните, необходими за самият процес - имена, адрес и пр.
Начините за плащане са два: чрез наложен платеж или чрез карта (Visa и Маstercard).В случая аз платих около 22лв. заради намаленията и безплатната доставка. Самият процес на доставяне отне около 5 дни, чието си обяснявам с напливът, който е последвал от откриването.  Както се вижда горе отделните артикули си идват в индивидуални пликове, заедно с бланка за връщане.

Къси панталонки - подобни тук
Рoкля - за момента не я намирам в сайта
За момента реших да не се възползвам от услугата им за връщане. 
Условията са то да се извърши до 30 дни, артикулът да не е повреден и да поемете обратната доставка от 4,90 лв. В пакета със самата поръчка идва и бланка за връщане, както вече споменах + инструкции за самият процес.
Обобщено бих казала, че съм доволна от услугата, която съвсем от скоро H&M Bulgaria предлагат. И тъй като е доста удобна и лесна за ползване, вероятно ще се възползвам от нея и по-нататък. 
Надявам се да съм ви била полезна.
 

5 коментара :

  1. ооо, супер са и панталонките и роклята :) Честити! <3 И оотд да спретнеш! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много са сладки и двете неща! Интересно ми е да видя снимки с роклята :)

    ОтговорИзтриване
  3. Чаровни, весели и летни, честито!

    ОтговорИзтриване
  4. Хаха страхотен пост! Тъкмо преди 2 дни си поръчах едни разкошни обувки и ги чакам с огромно нетърпение! :))

    www.gamesoffashion.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  5. ха, и аз се сдобих със същата рокля и със същия модел панталонки, но в каки :))

    ОтговорИзтриване