9 септември 2014 г.

Unboxing: MEMEBOX Global #14 (Preview + Photos)

4 коментара :
 
Здравейте, момичета!
Днес се включвам с един много бърз пост относно първата ми MEMEBOX - какво представлява, продуктите в нея и първи впечатления можете да видите в долното видео.


За момента ще се въздържа от по-подробни впечатления, само ще кажа, че кутията беше много добра и стойността й надхвърли 150 $, като без никакви отстъпки, с нормална доставка на мен ми излезе 30 $.  За сега ще споделя само самите продукти  и тяхната стойност, по-детайлно мнение очаквайте съвсем скоро, като ъпдейт на тази публикация.




Beauty People - Miss 100 Waterproof Gel Liner Auto Pencil 
 Full Size: 0,5g - 38$
С ръка на сърцето казвам, че това е най-добрата формула за молив, която съм пробвала - плъзга се брезпроблемно по клепача, гелообразна е и за моя голяма изненада нанесена на долния клепач (в линията на миглите) стои без колебание през деня. Цветът е супер подходящ за идния сезон, пък и аз обожавам такива бронзови тонове.

Recipe By Nature - Golden Time Vita  Capsule Essence 
Full Size: 40ml - 42$
Есенцията е друфазна, като е обогатена с много витамини за здрава и сияеща кожа. През последните няколко седмици нанасях като крайна стъпка в грижата ми за кожата и ефект определено имаше - на сутринта кожата ми беше мека и балансирана - без онова неприятно лъщене. Иска ми се никога да не го провършвам.

Shower Mate - Perfume de Whip Body Wash 2 x 50ml 
Full Size: 2 x 50ml - 2 x 4$
Пробвах и двата по веднъж, за да си ги оставя за някое пътуване. Белият (флорален) ми харева повече от тъмния - във видеото ви споделих, че черния ми мирише на препарат за миене на чинии. Не  е лош и в някой момент ще си замине, но още не му е дошло времето.

a:t fox - fantasy Holic Lip & Cheek Designer Pencil
 Full Size:7$
Помните ли rave-a ми за коралово / оранжево червило? Не съм го ползвала по бузките, но за устните се справя прекрасно - хубава текстура, аромат, цвят, пигментация. Единствената ми забележка е, че се събира по линиите на устните, но с малко балсам проблемът се решава частично.

VOV - Good-Bye Black Smudge Waterproof Mascara 9g
Full Size: 9g - 19$
Исках водоустойчива спирала, еми ето ми! Допадат ми формулата, въпреки, че сега е малко по-течна отколкото ми се иска; четката и самото нанасяне също. Само че е кошмар за сваляне и единствения начин да се оттървете от нея е като я премахвате с чисто масло. Въпреки това, мисля, че си заслужава и ще я ползвам в дните, в които ми се иска да съм сигурна, че няма да се размаже и да се озова в Svetla - Panda edition :))

Sua Young Mineral Essence In Liquid Foundation SPF33 PA+++ 
5g, Full Size: 30g - 34$
След всичките тези хвалби най-после и нещо, от което не съм впечатлена. Самата формула е приятна, но нанесена (в нормалното количество) не дава кой знае какво покритие, а ако продължите да нанасяте с идея да го изградите, ще получите неравномерно и подчертаващо всяка поричка на вашето носле покритие. Но аз пак успях да му намеря приложение като коректор - в никакъв случай за несъвършенства, а като озаряващ продукт за под очите - фиксиран с малко пудра се държи добре през деня.

Sally's Box 4 SET - Love Recipe Apple Mask, Delight Cearmide Hydrogel Mask, Delight Collagen Hydrogel Mask, Delight Panthenol Hydrogel Mask 
 Full Size: 4 piece set (20g, 25g, 25g, 25g) - 14$
За сега съм ползвала само една, тъй като също си ги пазя за пътуване. Не забелязах силен видим ефект - като употреба са доста интересни, тъй като три от тях са гел-маски - идват почти като типична sheet mask, но с предпазители от двете страни и много странна консистенция (доста лигава, като желе). Съставът им не е от най-добрите, за това и предполагам, че ми пощипаха леко на лицето. Силно парфюмирани са, което също може да не ви се понрави. И все пак не съжалявам, че присъстваха в кутията.


Kocostar 4 Package Set - Ggongi Hair Pack; Face Spot Mirror Patch; Finger Nail Pack, Foot Peeling Pack. 
Full Size: 4 piece set - 20$
Направи ми впечатление, че три от продуктите (четвъртият не съм пробвала все още) имат доста странни за моя вкус миризми. Лепенките за несъвършенства по мое мнение не вършат никаква работа. Сет-а за нокти всъщност се оказа 2 х 5, противно на схващането ми, че са оставили само за едната ръка, не беше нещо,  което да ме впечатли чак толкова, даже ми беше много неприятно да стоя толкова много време с тях, а и се изплъзваха. Pack-a за крака беше много добро попадение и ми помогна да се оттърва от мъртвата кожа на ходилцата си бързо и безпроблемно (самият процес на "лющене на кожата" не е много оЧоприятен, но е бърз и ефективен, хаха, точно като на змийче). За продукта за коса ще ви пиша по-късно.

Swatches:


4 коментара :

  1. Кутията е чудесна, благородно ти завиждам! ^^ Много готино видео, ще чакам ревюта на продуктите, които най-много те грабнат!
    Поздрави,
    Деси <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Съвсем скоро ще ъпедейтна поста ^^
      Вече имам някакви сериозни любимци :)

      Изтриване
  2. Накарах приятелят ми да тества пилинг маската за крака, но при него нямаше никакъв ефект, хах. А го бях подготвила за бруталното белене със снимки и видеа. :D Само където изплаших момчето. :)))
    А моливът наистина е страхотен! Много ми харесва и на мен и сега есента ще го ползвам много често, защото залитам към точно такива земни нюанси. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хехе, много странно, при мен още на 5-тия ден започна бруталното белене. Моливът е убиец <3

      Изтриване