4 септември 2014 г.

Любими Продукти - Август 2014 / Beauty and Non-beauty Favorites - Август 2014

Няма коментари :
 

Последвайте ме / Follow me : FB page  Youtube  Pinterest   Bloglovin'

 Beauty Faves 

SNB All in one
Такива мултифункционални продукти ме привличат, заради лесната употреба и особено на почивка, когато имам нужда само от един продукт за заздравител, основа и топ в едно шишенце.

Rimmel Wake me up foundation
Лятото е единствения сезон, през който наистина мога да нося този фон дьо тен. В последно време е и най-предпочитания от мен - дава леко до средно покритие и хубав, естествен финиш (съжалявам, Colorstay ще се срещнем по-късно през есента).

Yves Rocher Coffee Beans from Brazil Shower Cream
Още като го купих имах чувството, че ще бъде в любимците и не грешах. Прекрасна кремообразна текстура, ароматът е силен, сладък и незадължително на чисто кафе, което ми харесва. 

Hymalaya Herbals Cocoa Lip Balm
Мда, аз също като много други блогърки го взех за проба и е доста различен от балсамите на Nivea, на които съм свикнала - по-тежка и твърда текстура, много приятен аромат и не се налага да подновявам след 10 минути. Определено попадение!

Inglot 311 Matte Eyeshadow
Има ли нужда да обяснявам, че съм луда по корал тази година?

Golden Rose 302 Eyeliner
Най-после намерих приложение на този молив - опушвам го леко, в близост до миглите за по-драматичен ефект. Меката му текстура позволява да лесно размазване, изчезва леко през деня, но не напълно.

Ecotools Smudge Brush
Тази четка я ползвам ежедневно откакто я купих - освен за размазване на моливи е прекрасна и за сгъвката на окото, за попада точно където трябва и не нанася прекалено много продукт.

Дни на красотата в Inglot
Прекарах си много приятно на всичките обучения в Inglot Пловдив. 
Всичките снимки от дните можете да видите тук

Non-beauty faves:

Рикардо Семлер - Маверик
Ако се интересувате от бизнес и управление по различни начини, това е за вас. Рикардо Семлер съвсем просто и точно ни е описал проблемите на типичната йерархична структура,  на далеч от дипломатическо управление и липсата на feedback от служителите. Всичките тези неща са разбити на пух и прах в това произведение и са показани "умните" начини да превърнете работата в не просто работа, а забавление. Препоръчвам с две ръце!


Charlie Parker
Има ли нужда да обяснявам колко обичам джаз, отново? Мисля, че не. Вдъхновена от филма си пуснах албум и останах запленена от красотата и сложността на мелодиите. За вас, почитатели на bebob-a!

А кои са вашите любимци за август?




Няма коментари :

Публикуване на коментар