23 септември 2014 г.

Products, I regret buying (Part 2) / Продуктите, които съжалявам, че съм купила (Част 2)

15 коментара :
 
Здравейте, прекрасни!
Дойде време отново да ви споделя продуктите, от които не останах очарована през последните няколко месеца. За пореден път напомням, че предпочитанията ви може да не съвпадат с моите, всичко е строго индивидуално; зависи какво очаквате да направи продукта за вас. 
Нека разберем защо не успях да се спогодя с долните красавци, някои от които всеобщи любимци в света на красотата.

Последвайте ме / Follow me : FB page  Youtube  Pinterest   Bloglovin'


Maybelline The Rocket Mascara
Проблемът с тази спирала произлиза от факта, че не разделяше добре за вкуса ми и както всички спирали на марката имаше прекалено течна формула дългите ми мигли.  Надявах се с времето консистенцията да стане малко по-суха и някак да успея да се сработя с нея, но уви - това не се случи. Изправя миглите и ако имате дълги и непокорни такива няма да се спогодите. Известни YouTube-ри направо се кълняха в нея, но ето го и поредното доказателство, че всичко зависи от личния вкус. 

Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector
Не очаквахте всеобщ любимец в тази публикация? Почакайте, приготвила съм ви още един. Прекалено малката линия от ББ кремове на марката ( само два цвята ) е предпоставка за трудно пасване на цвета и този цвят е толкова тъмен, че дори и през летните месеци ми бе трудно да го нося. Тогава пък лъшеще ужасно заради жегите и почти моментално се свличаше по лицето, Отделно, че запушваше порите и веднага след употребата забелязвах няколко новоизбили пъпчици. А толкова исках да се харесаме :)

Mixa Soothing Toner Optimal Tolerance
Тоник за чувствителна кожа? Не, никак. Първо - парфюм в състава. Сериозно? Няма как да не очаквам дразнене при употреба в плюс и силно изсушаване на кожата, което е дългосрочно и се нуждаех от допълнителна подхранваща грижа, за да се справя с него. Помпичката е страшно неудобна и буквално "пръска" течност навсякъде.

Ebelin SOS Brittle n Broken Nails
По силна препоръка на консултантка в магазина (за пореден път), за около сромната сума от 5 лв. вече бях "горд" собственик на заздравител за нокти. Не върши абсолютни никаква работа, дори бих казала, че влоши състоянието на и без това цепещата ми се плочка. Не обещава да е добра основа или топ, но при опитът ми с това, установих, че дори съкращава живота на лак-а. 

NYX Jumbo Eye Pencil
Прословутите джъмбо моливи на марката, които всички препоръчваха като база за трайност или подсилване на цветовете. Дори със самостоятелна база под молива след час-два се озовавам с явна линия в сгъвката на окото и без следа по подвижната част на клепача. Цветът е красив, но не бих препоръчала, ако се разпознавате в сценария с клепачите.


15 коментара :

  1. И аз съм разочарована от спиралата и точно тази мицеларна :D Първото, защото слепва ужасно миглите ми, второто - мирише ужасно силно... :/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Toni, това на Микса е тоник. :) Иначе и аз мразя помпите им, втора опаковка ползвам, но няма до потретя точно зараси това, че пръска навсякъде и трябва много да се внимава. Със спиралите на Мейбълин и аз не се спогодих, конкретно тази не съм ползвала, но и не мисля. От ББ крема не съм доволна също. Аз, която съм със суха кожа и никога съм нямала проблем да лъсна сле има няма 2 часа, а и да не успее дори да изравни прилично тена ми, при все че нямам недостатъци. :(

      Изтриване
    2. Така ли, хм...ама и аз къде гледам значи :D И аз обмислям един обобщен подобен пост, та смятах да включа мицеларната... :)

      Изтриване
  2. Mixa са бранд на L'oreаl и доста се разочаровах като разбрах това :) Иве, много се радвам, че не съм единствената :) Тони, ще чакаме поста, според мен тези са най-полезни :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Така е и за мен са едни от най-полезните постове/видеа. Аз съм бърза, затова ето и моята вариант на разочарования http://bbrillliantt.blogspot.com/2014/09/products-i-wont-buy-again.html :)

      Изтриване
  3. Тази спирала само като я видя и ми става лошо...ужасна е.Лично аз съм доволна от ББ-то за смесена и мазна кожа на Гарниер.Това за суха кожа, доколкото съм чела не е много добро :))

    ОтговорИзтриване
  4. Аз съм много доволна от заздравителя на Евелин :) спиралата имам чувството, че съм единствения човек, който не я е пробвал:Д а имам приятелки, които твърдят, че друга няма да погледнат. Наистина, права си, понякога всичко зависи от човека :)
    От ББ-то иаз не бях доволна, някъде изчезваше, пък аз бях мазна :Д ползвах и матиращия, сега имам този за проблемна кожа и от тях съм много доволна, особено от втория :)

    ОтговорИзтриване
  5. Аз също не харесвам този ББ крем, само се чудех на кой да го подаря и като цяло козметиката на Гарние, не е моята

    ОтговорИзтриване
  6. Мислех,че проблемът с Jumbo pencil-a на Nyx е само при мен. Имам същият цвят и мнението ми е абсолютно същото като твоето. На всичкото отгоре не съм го ползвала вече от няколко месеца и преди няколко дни забелязах,че цялата капачка е напукана брутално и моливът е омазан навсякъде...Доста бях разочарована.

    ОтговорИзтриване
  7. Напълно съгласна съм за BB крема на Garnier. А аз съм доста мургава и и цвета ми стои сякаш съм си мацнала карамел на лицето :D И лъщи безобразноо :D Супер статия!

    ОтговорИзтриване
  8. Как използва заздравителя на Eveline? Защото аз съм много доволна и не мисля, че щях да се радвам на ноктите, на които се радвам в момента без него.. Аз го ползвах по както е описано - по 1 слой в продължение на 4 дни, после триеш и пак така. За две седмици вече виждах разлика и ноктите ми растяха светкавично бързо. По същия начин подейства и на три мои приятелки. Много съжалявам, че не сте се харесали, аз виждам спасението в тези заздравители.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. По същия начин ползвах, но още в началото ми се изпочупиха безобразно ноктите и започнаха да се разслояват :)
      За това написах горе, че всичко е строго индивидуално :))

      Изтриване
  9. И аз не съм доволна от ББ крема на Гарниер,на мен цвета ми беше ок,много лъщеше и общо взето все едно го нямаше на лицето ми.

    ОтговорИзтриване
  10. Здравей,
    вчера си закупих мцеларната вода на Mixa за чувствителна кожа от тази, която рекламират в момента и съм много щастлива, че не е с помпичка :) Също така си взех и двуфазният им дегримьор и за първо впечатление съм много доволна.
    http://cattlustfever.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  11. Аз изобщо не съм доволна от ББ крема на Нивея ужас... попринцип ползвам козметиката на Нивея но с този крем изобщо не се спогодихме ..станах цялата на петна

    ОтговорИзтриване