14 септември 2014 г.

Everyday Make-Up Drawer # 3 / Тази седмица ползвах № 3

3 коментара :
 
Здравейте, момичета!
В поредната битка за следващи постове спечели този за Everyday Make-up drawer или нещата, към които посягах напоследък. Оттук нататък постовете могат да се поразредят, с оглед на преместването в столицата, но пък ще се надявам бързо да вляза в крачка и да срещна някои от вас :)
Ето и някой от продуктите, с които изпратих летния сезон.

Последвайте ме / Follow me : FB page  Youtube  Pinterest   Bloglovin'



Rimmel Wake Me Up Foundation (Review)
Хиперболите се завърнаха с пълна сила за този фон дьо тен и без това единственият сезон, през който мога да го нося е именно лятото. Дава прекрасен ествествен финиш с много приятен озарен ефект на лицето. Като гледам как го "обичах" през цялото лято, май скоро ще трябва да си го купувам пак.

Essence I love... Extreme Crazy Volume Mascara
Неколкократно съм чела за добрите качества на тази спирала и с право. Гумената й четка разделя идеално миглите за моя вкус, не слепва, но дава и лек обем. Едиственият й минус е, че се размазва, особено през по-топлите месеци, но превид ниската цена мога да го преглътна поне докато я изхабя.

Zoya Goes Pretty Shea & Cocoa Butter (Review)
Любовта ми към всякакви видове масла нарастна главоломно в последно време. Това съкровище го ползвам за най-различни цели - от хидратация до премахване на водоустойчивата спирала, за която ще ви говоря по-късно в някой пост.

Essence All About Matt Fixing Powder (Review)
Перфектното комбо с по-горният фон дьо тен. Матира съвсем леко, без да е брашняна и фиксира грима за задоволителен период от време.

Shiseido Luminising Satin Face Color J 
Отново размените на козметика с прекрасната В. доведоха до любовта ми с този руж, дори съвсем сериозно се замислих да купя пълният размер само за себе си. Много приятна пигментирана текстура и най-прекрасния коралов цвят, оставящ приятен блясък на бузките.

Maybelline Colorsensational Vivids Hot Plum (Review)
Мда, попаднах в капана на цветовият тренд на годината. Не очаквах, че ще се харесам с толкова ярък цвят, още повече, че ще посягам често към него. Придава нотката свежест и класа, от които всички от нас понякога се нуждаем.

Impala Precise Eyeliner
И какво е очен грим без очна линия? Тази е перфектна както за тънка, така и за по-драматична с лек cat eye ефект. Ако намеря водоустойчива с толкова тънък накрайник повече никога няма да погледна друга.

А кои бяха вашите любими продукти през изминалия сезон? Споделете ми долу в коментарите :)

3 коментара :

  1. Страхотна публикация и страхитен блог :-) .

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей,
    Двете неща, които имам от твоята публикация са Римел- Wake me up и очната линия на Импала. И двете много ги обичам и са ми много верни приятели :)
    http://cattlustfever.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване