7 май 2013 г.

Essence - Silky Touch Blush (Review) - 10 Adorable

3 коментара :
 
Здравейте,момичета! 
Това ревю стои от доста време в раздела "Чернови", но все не стигам до него. Исках да се убедя в създаденото ми първо впечатление за продукта.
Ако сте чели публикацията за фаворити за месеца сте видели, че присъства там като любим продукт (цъък).
Най-точният цвят,но малко тъмен,
Не успях да хвана нито красотата , нито точността на цвета / тона, така че ако скоро се отбивате в Elitis (или някоя друга верига / магазин, предлагащи марката), се загледайте в този цвят,дори в цялата колекция. Както винаги не бях тръгнала за руж, но супер случайно реших да го взема заедно с Brow Kit-а на Essence. Това е първият ми досег с марката, харесва ми много, определено скоро ще купя още нещо (набелязах си един резедаво-зелен лак). Стига лирически отклонения, към ревюто!

За цената от 5, 25 лв., получавате 5 грама продукт, който вероятно ще ви стигне за цяла вечност (поне при мен с ружовете е така). Моят номер е 10 adorable -красиво розово с малко мляко и оранжев , едва забележим подтон. 
Нанася се много лесно, може да стои незабележимо , но може да се наслои за да се постигне по-силен ефект. Текстурата е като кадифе, много лека и приятна за работа. Опаковката е горе-долу стабилна, от прозрачна пластмаса - името на марката е красиво изписано на две противоположни страни след като отворите капачето. 
Тук е прекалено оранжев
Няма огледало и четка, нормално е за тази цена. Харесва ми релефа на ружа, прави го доста по-разчупен (мисля, че е същия като на единичните им сенки).  Има мънички, едва забележими бляскави частички, които при нанасяне не се забелязват. 
А тук прекалено лилав
Финишът е матов. единственият минус, който мога да му отбележа е това, че не стои на лицето дълго време - няколко часа и е изчезнал, но за мен това не е супер голям проблем, тъй като го нося в чантата. Не се праши много като го вземам с четката. 
Определено бих повторила покупката, въпреки че не успях да харесам други цветове от серията.
А вие притежавате ли продукти на марката? Доволни ли сте от нея?
Споделете ми в коментарите!


3 коментара :

  1. Лаковете им са ужасно НЕ издръжливи. Не се сещам да познавам някой,който да ги хвали. Още на първия ден връхчетата са изтъркани. Иначе имат много хубави продукти-червилата им са супер :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ох,колко жалко.. имаше един страхотен зелен :)

      Изтриване
  2. И аз харесвам продуктите им, но все още не съм ползвала техен руж.

    ОтговорИзтриване