9 декември 2015 г.

Mini-reviews: Love for scrabs - Avon & Balea (Review)

1 коментар :
 

Follow me : FB page  Youtube  Pinterest   Bloglovin' 

Avon Planet Spa Blissfully Nourishing Hand & Food Scrub
75мл
Тръгнах с никакви очаквания за този скраб, а пък той... ме изненада приятно. Беше част от един промоционален комплект и излезе изключително изгодно. Не съм от най-върлите фенове на марката, но тази серия не ме е разочаровала до сега. Първо опаковката е доста приятна на вид и в сравнение с другият продукт в поста е доста по-издържана. Ароматът е млечен и лек в тубичката, но на кожата остава по-пикантен (кафе и още нещо, което не мога да определя). Текстурата е подобна на мус-гел, разнася се лесно, а частичките са по-грубовати. Ползвам най-вече за ръце, просто защото не съм свикнала с такъв тип грижа за стъпала и ходила. Оставя кожата мека и отпусната. Определено ще погледна нещо друго от серията.

Balea Creme Peeling with Apricot Kernel
75мл - около 5 лв
За този пилинг пък се бях въодушевила... а леко ме разочарова. Първо, ароматът не е от най-приятните и е леко изкуствен. Малко по-течен е отколкото ми се иска и честно казано, не е и от най-ефективните, т.е. чувствам кожата си доста по-чиста след Herbalism на LUSH например, отколкото след този. Бих го използвала до край, но едва ли бих повторила.


1 коментар :

  1. Ако искаш пробвай скрабовете на Hristina едва ли щях да им обърна внимание, но имах един в кутията на Pinks и останах доста приятно изненадана.

    ОтговорИзтриване