27 юли 2015 г.

5 Youtube мацки, които гледам с удоволствие

2 коментара :
 
Хайде, хайде. Признайте си, че и вие прекарвате повече от допустимото време в Youtube. Аз вдигам две ръце (и два крака), че понякога се увличам толкова, че петък вечерта ми минава като миг в гледане най-вече на Haul-ове и кратички ревюта на продукти.
И така, след като уточнихме, че никой от нас няма никакво свободно време за още готини момичета в известният сайт за видеосподеляне нека ви споделя моите любими в момента, които съвсем се различават от тези от преди няколко години (цък).


Задължително започваме с  Jessica Braun | JAMBeauty
Изключително позитивен, усмихнат, мил и забавен човек. Няма шега, ако имам нужда да вдигна малко "щастливото в мен" си я пускам, защото е толкова зареждаща. Отделно, че прави прекрасни видеа, с различно съдържание. Обожавам Declutter и PO Box Unboxing видеата й.

CoffeeBreakwithDani има ли как да минем без нея
Отново изключително позитивен човек (ако очаквате друго от мен, въобще). Отделно, че най-добрата й приятелка е Samantha Reilly, така че дефакто ви давам две предложения в едно. *Ще ми благодарите по-късно*

Обожавам туториалите и. Много ми е полезна в избирането на продукти, тъй като е със светла кожа и подобен цветотип и съвсем добре разбира, щом става дума за намирането на бронзър или контур за по-нежните кожи. А и зелените й очи са чудесен стимул да пробвам неща, които не съм предполагала, че ще ми отиват.

Възхищавам се на връзката, която има със съпруга си. Правят едни много приятни поредици с промоциите в дрогериите (Madness Monday), Ревюта на продукти (Hot or Not) и новите попълнения в козметичните асортименти (What's new at the drugstore)

И последната ми любимка (но не на последно място, разбира се)  -Young Wild and Polished, която е много добра приятелка на Кейт от по-горе :) Хората, които си приличат се привличат, нали така? 

Това бяха моите любими влогърки в YouTube в момента. А кои са вашите? 
Споделете ми долу в коментарите :)


2 коментара :

  1. KathleenLights е невероятна красавица, родена е за пред камерата, обичам я <3

    ОтговорИзтриване
  2. Никол си остава за мен най-лудата от всички влогърки! Mama Camel! <3 Толкова да е крейзи тази жена! Винаги ми оправя настроението!
    Дани също :) А Катлийн е готина, ама напоследък намирам доста прилики в поведението й с това на Дани... Преди го нямаше това, а може и аз нещо да се бъркам :)
    С кеф гледам Kandee Jonhson и Nikkie Tutorials, a и няколко канала за мами :))))

    ОтговорИзтриване