19 май 2015 г.

Бъди кралицата на бала с център по естетика Persona (Козметична процедура + Ревю + Снимки)

Няма коментари :
 
 Здравейте, момичета. Изключително щастлива и благодарна съм за възможностите, които понякога имам удоволствието да се изправям благодарение на това мое хоби.Най-после е време да ви споделя впечатленията си от козметичната процедура, на която бях подложена преди малко повече от месец в центъра по естетика Персона в град София. Благодаря на екипа на центъра, за изключително милото и търпеливо отношение към мен и специални благодарности към Магдалена Банчева,която прие да ни разяснява всяка стъпка от процеса.
И така широко усмихната се отправих към центъра с любимото ми Дени (бързо скачайте към блога й тук), която се подвизаваше като фотограф докато аз се наслаждавах на процедурата (шшт, недей да скромничиш). Фокусът на моята процедура падаше върху продуктите на Medik8, като самата тя беше част от промоционалните пакети за кралици на центъра в три варианта, най-вече според предпочитанията и бюджетът на клиента - можете да ги видите тук.
Различните варианти на пакетите, освен процедурата с продукти на Medik8 могат да включват:
 • Процедура с Rejuvi или Maria Galland (по избор)
• Процедура Hydrafacial (комплексна грижа)
• Процедура Inraceuticals (безиглена мезотерапия) 

Всеки един от вариантите има и бонус от безплатно оформяне на вежди (два пъти), а някои от по-пълните предлагат и продукти за грижа за кожата в домашни условия, което спомага за поддържането на състоянието на кожата.

 Самата процедура е доста кратка като времетраене (до 30 минути), а действието й върху кожата продължава около 2 седмици. Добре е, да се отчете и фактът кога е била последната ви процедура, за да се вземат впредвид продуктите, които ще се използват и тяхното действие.
Отдадох се на процедурата в професионалните ръце на Магдалена Банчева, която съвсем подробно ми споделяше за различните й стъпки (които ще видите малко по-подробно във видеото, което се очаква да кача съвсем скоро). 

Започнахме почистването на повърхностният слой на кожата; премахването на слоят от клетки, който тя е "готова" да даде, за да подпомогнем и улесним проникването на следващите активни съставки в дълбочина. Този продукт имаше съвсем леко освежаващо и леко пощипване, заради наличието на млечна киселина в него. 
Продължихме с обтриване продукт, комбиниращ пилинг и измиващ продукт. Следваща стъпка - тоник, който ще подпомогне неутрализирането на киселинното влияние от предишният продукт (балансиране на Ph-то). 
Хидратацията, тази така важна стъпка започнахме от лека маска и преминахме към серум, който укрепва капилярите и не позволява на кожата да пигментира.Третирахме и проблемните ми зони с акне и несъвършенства.
И най-приятната за мен част от цялата процедура се яви лимфният дренаж, който подпомага отвеждането на токсините от кожата на лицето и се ръководи от естественият процес на вдишване/издишване на организма - т.е. лек и много релаксиращ и отпускащ масаж, от който никак не ми се тръгваше. 

Време за малко детайли в обстановката на салона...
След процедурата липсва опънатост на кожата, усеща се еластична и хидратирана, спокойна и някак сияеща. Със сигурност бих ви препоръчала да се насочите към някои от пакетите, било то сега в разгара на баловете или пък просто като лека глезотийка - за вас и вашата здрава кожа. И помнете - здравата кожа е плод на постоянство и ежедневна грижа с подходящите продукти, а не на гени.
* процедурата ми беше предоставена от център по естетика Persona, без каквато и да е друга компенсация
**снимките в публикацията са дело на Д. Банчева

Няма коментари :

Публикуване на коментар