9 май 2015 г.

Любими Продукти - Март § Април 2015 / Beauty And Non-Beauty Favorites - March & April 2015

2 коментара :
 


 Здравейте, момичета! Като типичен представител на бюти обществото обикновено се стремя да ви споделям любимите си продукти всеки месец, но последните съвсем забравих за този тип постове. Тук е моментът да спомена, че наистина март и април бяха изключително динамични месеци за мен, така че можете да бъдете сигурни, че нещата които ви показвам днес са неща, които съм грабвала в последните 5 минутки преди да изляза през вратата. И нека започваме!
C-THRU Black Beauty
Чудесен, леко сладникав аромат за пролетта и лятото.Не е прекалено натрапчив или силен. Изключително трудно ми е да определя нотките, но много ми прилича на любимият на майка ми Black Ametyst, но една идея по-сладникав и лек.  Единственото нещо, което не ми допада в ароматите от по-нисък клас е именно трайността, за няколко часа ароматът се държи върху кожата, но по-късно няма и следа от него.
 
Обикновено изпитвам изключителна нетърпимост към хидратацията на цялото ми тяло с лосиони, а това масажно олио ме накара да преобърна цялото си мислене в тази посока. Има страхотен ориенталско-топъл аромат, попива бързо и кожата е толкова мека и ароматна след използването му, че честичко посягам към него, ако желая да се поглезя. Имам и цяло ревю за него, на което можете да обърнете внимание.

Bourjois Anti Marks Deodorant 
За този рол он нямам да ви споделям нещо конкретно, освен, че има хубав аромат и не ми оставя следи по по-тъмните дрехи, което винаги е в плюс.
Essence Come Naturally Lipstick - публикация за него тук

 Catrice Absolute Rose Eyeshadow Palette - публикация за нея тук

Revitalash Hi-Brow - публикация за него тук

Catrice Camouflage
Никога не ми омръзва, страхотно покритие, неутрализира чудесно тъмните кръгове, а и е супер достъпен. Отново малко повечко инфо за него можете да прочетете тук и тук.

Essence Lash Princes Mascara
 Най-използваната ми ежедневна спирала през тези два месеца - разделя добре, не се напластява и е супер естествена.
Koлиета от Bijuland Plovdiv
И да, и да - продължавам да съм лоша и всеки път, който вляза там се сдобивам с милион statement колиета,които, well, спуквам от носене.
Ризи? Да. Семпли блузи? Да. Рокли? Да. Общо взето са чудесни за разнообразяването на всеки аутфит, качеството им е прилично, а цената е толкова символична, че няма как да пропуснете, ако минавате от там.

А кои бяха вашите най-използвани продукти през Април?

2 коментара :

  1. Прекрасни любимци! Колието без камъни е приказно! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Купувай си от тоалетните води на C-Thru. Безумно трайни и шлейфови са. Тези спрейчета са по-воднисти предполагам, не съм взимала от тях. Имала съм 2-3 дезодоранта също и те са трайни. Но стандартните EDT са ми любими.

    ОтговорИзтриване