17 март 2015 г.

Любими Продукти - Февруари 2015 / Beauty And Non-Beauty Favorites - February 2015

2 коментара :
 
Наясно съм колко се забавих с тазмесечните любимци и все пак реших да ги пусна, тъй като обикновено ги намирате за интересни. И така този месец ползвах най-често:
 Flormar Pretty Quartet Eyeshadows 045 Taste of Chocolates
Писала съм ревю на серията в тази публикация. Пигментацията е отлична, особено неочаквано при най-светлия цвят.  Издръжливост, текстура.. нищо не ме разочарова в тези сладки палитрички..

Essence Eyeliner Pen
Essence Lash Princess Маscara
Едно дуо, което беше лансирано от марката преди известно време. Очната линия я използвам почти ежедневно, както и спиралата. Не са нито най-трайните, нито най-наситените на пазара, но са стравнително добри, за това и реших да ги споделя с вас.


Catrice Longlasting Eye Pencil Waterproof 090 Petrol and the wolf
 Tова официално е най-трайният молив при мен (грим с него сте виждали ето тук). Реших да експериментирам малко с цветовете и текстурите, тъй като рядко посягам и към моливи за очи. Формулата е леко суха обаче и желае повтаряне, но нанесен не помръдва докато не го изтриете, че понякога и след опити за това.

Bourjois Healthy mix Foundation
Най-добрият фон дьо тен за това променливо софийско време. Перфектен е с гъбката на Ebelin, дава много натурално пълно покритие, естествен финиш, добра издръжливост без да изсушава кожата на лицето.

Revitalash Hi-definition Brow
Вече не излизам без този гел за вежди, ако искам да не приличам на девойка, която е разпуснала веждите си да виреят. Нанасям преди сенките и така те остават на място цял работен ден.

 Balea Крем за много суха кожа с 10% Urea
Тази зима определено видях другата крайност на така мазната ми кожа. Не беше най-обмисляната ми покупка, но пък се оказа доста сполучлива и подходяща за дните, в които просто усещам кожата на лицето си "пресушена". Има доста мазничка текстура (води се подходящ за много суха кожа) и попива бавно.

Avon Advanced Techniques Ultimate Volume Spray Boosting Treatment
Рядко ползвам продукти за коса под такава форма, но този ми допадна. Нанасям го на полумокра коса и изсушавам със сешоар. Резултатът е коса с обем и плътност. Утежнява косъма на по-късен етап и самата коса се омазнява по-бързо от обикновено, но пък до сега не съм попадала на продукт, който да не го прави. Някакви предложения?

 Tangle Teaser Compact Version
Най-добрият ми помощник в разресването в последно време, писала съм за него тук.

SNB Hydrolipid Foot Cream with Urea
До скоро не изпитвах силна нужда от съществената хидратация на крачета (най-вече петички), но отново студеното време в София беше предпоставка за използването на този крем. И със сигурност мога да кажа, че имаше ефект - гладички краченца на сутринта. Препоръчвам!

Swatches:

A кои бяха вашите най-използвани продукти през месец Февруари?


2 коментара :

  1. Определено фон дю тена на Bourjois е страхотен... Заслужава винаги да е в месечните любимци, хаха :)

    ОтговорИзтриване
  2. Моливът е страхотен и със сигурност ще се купува :))

    ОтговорИзтриване