24 февруари 2015 г.

Benefit - Primping with the Stars Kit (Review + Swatches) *Guest post*

4 коментара :
 
Здравейте, мили читатели.Казвам се Вили и днес замествам (моето любимо същество) главния блогър. За първи път пиша, не бъдете прекалено строги.Та, нека караме по същество.От доста време исках да пробвам нещо от марката Benefit и след дълго чудене и маене избрах този сет.Беше нещо като „подарък от мен за мен“. Няма да ви губя времето в обяснения, продължавайте да четете или пък недейте , свободен избор е все пак.




Сетът съдържа:
- 0.08 oz Stay Don't Stray Stay-Put Primer for Concealers and Eyeshadows 
Нуждаех се от нова основа за сенки, тъй като държах старата си (NYX HD eyeshadow base) на топло и сенките ми започнаха да се събират в сгъвките на клепачите. За жалост не покри очакванията ми, но може би съм прекалено взискателна относно базите за сенки.Определено прикрива добре малките капилярчета по клепачите ми.Внимавайте в количеството, защото ако сложите прекалено много или прекалено малко, ще се събере в сгъвките 1-2 часа след нанасянето.След трите ми опита най-дълго издържалият бе 5 часа, след което се появи една линийка в сгъвката на клепачите ми, но с пръстче я размазах.Предстоят още проби.
Бих дала оценка 4/6
- 0.12 oz Some Kind-A-Gorgeous Foundation in Medium
Този фон дьо тен би бил перфектен за по-тъмна кожа.Аз го използвам за контуриране и е идеален за тази цел. Много е кремообразен и не се усеща върху кожата.Нанасям го с пръст под скулите и придава съвсем лека сянка. Ако беше поне 2 тона по светъл, бих го използвала върху цялото лице,тъй като много ми харесва текстурата му.Лятото също не бих могла да го използвам по този начин, защото тялото ми е доста по-светло от лицето... трудно почернявам, но дори и да се случи, ще е само на лицето и ръцете.
Оценка: 5/6.
- 0.13 oz Benetint Rose-Tinted Lip & Cheek Stain
Не съм голям фен на тези течни стейнове, но ми хареса колко естествено стои върху скулите. Придава съвсем лека руменина, а в зависимост колко искаме да е силен цвета може да наслагваме. Нанасям с апликаторчето 3 малки чертички на едната скула и веднага размазвам, а после повтарям същото и за другата. Въху устните ми чувството беше особено, тъй като вкусът му не е приятен. За нанасянето върху устните отново включвам тези безценни пръсти и размазвам, за да не стои в гънките. Устните изглеждат сякаш съм пила ледено сокче, тоест много леко оцветяване, което ми допада.
Единственият му недостатък е неприятният вкус.Аз съм от хората, които постоянно се облизват(незнайно защо) и го правя дори когато имам нещо върху устните просто, защото забравям.
Оценката за такъв тип продукт е висока, защото не съм имала никакви очаквания към него : 4.5/6

- 0.25 oz The Porefessional Pro Balm
Аххх, този аромат! Този продукт просто мирише уникално! Нямах търпение да пробвам този продукт и смея да кажа,че беше любов от първо ползване <3. Нанесям го главно върху Т-зоната и където имам видими пори.Нужно е съвсем малко количество, за да покрие лицето. Не се усеща и след като се нанесе, липсва този хубав аромат.Порите са видимо свити и не толкова забележими. Нанасянето на фон дьо тена става дори по-лесно и издържа повече от 12 часа ... след това го изтрих. Определено като го изхабя, ще закупя нов !
Оценка:6/6
- 0.25 oz Girl Meets Pearl Liquid Pearl for Face
А това е другият продукт, който също нямах търпение да пробвам. До сега не бях имала опит с течни хайлайтъри, но въпреки комбинираната ми кожа, ефекта беше невероятен.Този продукт мирише прекрасно! Има лек розовеещ цвят и придава прекрасен и естествен блясък за подчертаване на скулите. Ако си търсите подобен продукт, препоръчвам го!
Оценка:6/6
- 0.1 oz They're Real! Beyond Mascara in Black
Тъй като имам около 3 отворени спирали, смятам да изхабя първо тях и след това да отворя тази, затова очаквайте мнение за нея след доста време
Като цяло този сет си е добро попадение и аз съм много доволна.Оценката ми за целия сет е 5.5/6
I LIKE IT! 


*Снимки в поста - Светла и Вили за Girls Temptations; текст - В. Вулджева
*Non-sponsored guest post 

4 коментара :

  1. Тъкмо щях и аз да попитам за цената. Звучи интересно съчетание от продукти. Благодаря за представянето:)

    ОтговорИзтриване
  2. Кутията е разкошна!Мисля да я издиря!

    ОтговорИзтриване