7 февруари 2015 г.

Любими Продукти - Януари 2015 / Beauty And Non-Beauty Favorites - January 2015

3 коментара :
 
Любимци, любимци... Какво ли съм включила този път ?
Януари беше доста оскъден откъм време (ранна сесия, мда), но пък за това трябваше да мога да се доверявам на сто процента на продуктите, които ползвам - нямаше време за мислене!
Ето ги и мoите "no brainers" за януари.

*Подготвила съм и много некозметични любимци в края на поста :)

 Лице:
Catrice Camouflage Conceiler - опитах да разнообразявам с други прикриващи продукти за зоната по очите, но уви, най-използваният си остана този. (Малко по-подробни впечатления можете да видите тук и тук)

Balea Night Cream with Urea - комбинираната ми кожа доста сериозно се нуждаеше от хидратация тази зима. Приятно кремче, в хигиенична опаковка и на "студентска" цена.

Bourjois Healthy Mix Foundation - след коректора нямаше как да не си взема и така популярния фон дьо тен. Прекрасно пълно покритие, естествен финиш (към матов), а и нямаше как да пропусна декемврийското намаление на марката.

Очи:
Изненада, изненада - в днешният пост има по-малко продукти за устни, отколкото сенки :)

Flormar Quartet Eyeshadow 045 - по-добре късно, отколкото никога са казали хората. Палитрата е невероятна и притежава най-пигментирания розов-нюд цвят, който съм ползвала. С едно движение и два цвята сенки имате прекрасен ежедневен грим.

Inglot #09 Eyeshadow - януари беше месец на матовите сенки, но все пак посягах доста често и към тази невероятна сянка на Inglot. Разкошна е за целия клепач или за началото на окото.

Nanshy Blending Brush - говоря за тази четка, откакто я имам.

NYX Eyeshadow Base - отново всеизвестен любимец - сравнение с базата на Artdeco можете да прочетете тук.

Revitalash - Hi-definition Tinted Brow Gel - не очаквах да се сработя така добре с този гел за вежди, наистина. Има много приятна текстура, подрежда супер непокорните ми вежди и ги държи (заедно със сенките) на място докато не ги махна. Препоръчвам с две ръце, ако като мен имате проблем с инатите косъмчета на веждите.

Sephora The Essential Mattes Pallete - тоуп цвета е, мисля, че добре се вижда-с разкрито дъно за няма и няколко месеца. Най-прекрасния мултифункционален цвят - става за сгъвката, за контуриране и за запълване на вежди.

 Устни
Catrice Beautifying Lip Smoother - Sweet Caramel , Himalaya - Cocos Butter Lip Balm - най-добрата комбинация за напуканите устни в студените дни за мен.

Maybelline Colordrama Lip Pencil in Pink So Chic - хубава текстура, приятен финиш и невероятен розово-червеникав цвят. *J'adore*

Други любими неща от януари:


Спасителят в Ръжта на Селинджър - много мил подарък от приятел :) Задължително ще я потърся в оригинал :)

Wilson Pickett - Mustang Sally

Christina Aguilera - Makes me wanna pray

Пътуването без много багаж - о,да - няма нищо по-хубаво от това да прескочим частта с огромните, тежки, тромави и неудобни куфари по време на пътуване.

Чувството да релаксираш, без компютър,след сесия (почти) - въпреки, че официално не съм извън сесия, а ми предстои още един изпит се чувствам сякаш е приключила.

А кои бяха вашите любимци за първият месец от 2015? Споделете ми долу в коментарите.



3 коментара :

  1. Хаха това за ''студентската'' цена страшно ми хареса :D,аз още се чудя на тази четворка сенки от Flormar и май вече е крайно време да се предам и да я взема,защото цветовете наистина са разкошни за ежедневен грим...Хубав пост :)

    ОтговорИзтриване
  2. О, балсамчето на Himalaya.. имам чувството, че няма някой, който да не го обожава :D <3

    ОтговорИзтриване
  3. Палитрата на Sephora изглежда страхотнаа!

    ОтговорИзтриване