11 декември 2014 г.

Black Friday Haul + First Impressions (Sephora + Drugstore)

5 коментара :
 
Веднъж и аз да успея да се възползвам от намаления :) Sephora правеха 25 % off, ако решите да се сдобиете с два или повечко артикула по време на черния петък. И да, лоша съм, не издържах, съвсем близко е до факултета...
Последвайте ме / Follow me : FB page  Youtube  Pinterest   Bloglovin'
 Не забравяйте да се вкючите в последния ми Giveaway

Sephora Collection - Colorful 5 Eyeshadow Palette 05 The Essential Mattes
27 лв - 5 г
Матовите ми цветове бяха на привършване и ми се искаше да пробвам някоя нова марка, а какъв по-добър момент от намаленията? Палитрата съдържа 5 цвята по 1 гр всеки, което е единственият минус според мен. Съдържа основни матови цветове + един красив млечен прасковен. Текстурата не е лоша за матови сенки напомня ми на Инглот-ската линия, но тези са съвсем малко по-сухи и малко по-непигментирани (говоря най-вече за първият цвят). Има разпрашаване, но до сега не съм намерила такива матови сенки без. Третият taupe ми стана много любим за сгъвката.

Sephora Cream Lip Stain (Matte) in 04 Endless Purple
19 лв - 5 мл
О,да. Съвсем закъсняла с rave-a на тези течни червила. Текстурата им е крем,  който засъхва във матов финиш. Пигментацията е просто убийствена; нюансът е супер за сезона - тъмен berry цвят с лилаво-червен подтон. Но ви предупреждавам да не нанасяте голямо количество иначе рискувате сериозно размазване и трансфериране. При малко количество няма и следа от пренасяне по чаши, дрехи или каквото и да е. Нанесен не мърда от устните; не се разлива и е може би най-трайния продукт, на който съм попадала (4-5 часа без никакви забележки). Супер лек, комфортен и неизсушаващ. Не се врязва и във фините линии на устните.

Catrice Camouflage Cream
6,09 лв - 3 г
Мислех си, че този коректор ще се нуждае от сериозна подхранваща грижа под него, но всъщност се оказа точно обратното. Консистенцията му е толкова кремообразна, че се нуждая от сериозна фиксация след него, ако искам спиралата ми да не се пренесе и върху долната част на очите ми. Иначе е страшно покривен и не се врязва в линиите, много икономичен и достъпен като цена.

L'oreal Super Liner Gel Intenza
около 15 лв - 2,8 г
Най-после се престраших да си купя някоя от дрогерийните гел очни линии и се насочих към L'oreal, най-вече заради отзивите за по-голяма дъготрайност с/у тази на Maybelline. За съжаление обаче, при мен в края на деня се размазва в ъгълчето на окото, дори с база и фиксирана със сенки. Иначе има много приятна кремообразна текстура, нанася се безпроблемно и четката, с която идва е доста удобна.

Swatches:
 А вие възползвахте ли се от намаленията покрай черния петък?

5 коментара :

  1. Възползвах се :)
    И от мен един стейн на Сефора, но класик бейдж 02 :)

    ОтговорИзтриване
  2. Мисля, че не ти го казах на живо :) , ноо.. Червилото на Сефора ти седи жестоко! Хубава улов! За съжаление очната линия на Лореал наистина се размазва, ако е по-дебела или с опашка.. Аз даже малко я намразих, защото на няколко пъти в дискотеката ми се размаза жестоко. С писалката им не ми се е случвало. Препоръчвам ти я!
    Този коректор все забравям да си го купя.. много ми е интересен :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси :) И аз до сега не съм имала проблеми с писалките толкова колкото с тази :)
      Ще е погледна :)

      Изтриване
  3. Чудесни покупки.Сенките са с чудесни цветове :) И аз съм хвърлила око на един продукт за устни на Sephora ..и ме е яд ,че не се възползвах от Black Friday..

    ОтговорИзтриване
  4. На мен не ми остана време да отскоча до Sephora по време на намаленията. Сенките са разкошни, най-вече туоп цвета. Страхотни покупки :)

    ОтговорИзтриване