7 декември 2014 г.

Любими Продукти - Октомври § Ноември 2014 / Beauty And Non-Beauty Favorites - October & November 2014

1 коментар :
 
Здравейте, момичета!
Знам, че съм ужасно закъсняла с този пост, но последната седмица компютърът ми крашна и трябваше да премина на друга дистрибуция. Посвиквам още с нея и ми е доста странно, признавам, но ще се опитам да наваксам с постовете. Имам няколко за събития, покупки и най-вече утре, когато ви чака една коледна изненада.
 И така, най-използваните ми артикули през изминалия месец са:
 

Последвайте ме / Follow me : FB page  Youtube  Pinterest   Bloglovin'

Urtekram Toothpaste -  Mint & Green Tea (Review)
 около 7 лв - 75 ml - Zoya.bg
За пореден път ви говоря за тази паста, но след като минах на органични такива, не мога да погледна другите - някак прекалено изкуствени са. Ако сте решили да избягате за момент от пенещите съставки и флуорида, Уртекрам е добро решение, пък и ги има както онлайн, така и в магазин на място.

Bomb cosmetics - Purple Passion Solid Shampoo
 около 10 лв  - 55 g - Bomb Cosmetics
След първата ми среща с твърдите шампоани реших да се срещна и с някой представител на друга марка, за сега известно ми само Lush и Bomb Cosmetics правят твърди шампоани, които се продават в реален магазин. Страшно икономични, приятен резултат и ниска цена.

Cattier Mask for Oily Skin
около 2-4 лв - Zoya.bg
Четох в един пост на Мариетка от Murfeishun за маските на Cattier и честно казано лесно се навих да ги пробвам. Взех си тази за мазна кожа с аромат на мента. Съставът е хубав, както и ефектът - остави кожата ми мека, еластична, но някак почистена от замърсявания и себум. Тази ми стигна за около три ползвания, което е направо невиждано за такова малко на вид саше.

Golden Rose Color Expert Nail Laquer 32 & 66 (Review)
3,20 всеки - 10,2 мл - щандовете на марката
 32-ката е тотален фаворит за студените месеци за мен. Хубаво нанасяне, прекрасна формула, а цветовата гама е толкова богата, че има нюанси за всеки вкус. Ако сте лакоманиаци скачайте в най-близкия мол да си харесате.


Bourjois Volume Glamour Max Definition Mascara
 около 10-15 лв - 10 ml - Lilly drogerie
Ако ме четете отдавна, ще си знаете, че трудно се разбирам със спирали и почти никога не включвам такива в лѝбимците. Но този пък имаме изключение с тази.  Разделя точно по-вкуса ми, не заплита, не слепва, формулата е съвсем готова за употреба още при първото отваряне. Добре, че не слушам консултантки, иначе щях да си взема новата им, която е направо ужасна - слепва така, че накрая привършвам с три огромни, спъстени снопчета мигли.

Non-beauty faves:

Suits:
 
Има ли нужда да обяснявам? Колко закъснях с този сериал?

Dobbie Brothers - Long Train Running

А кои са вашите любимци ?


1 коментар :