16 декември 2014 г.

Популярни продукти, които харесах (Бих купила отново №2) / Products worth the hype (I would buy again #2)

5 коментара :
 
Здравейте, прекрасни!
Когато един продукт се превърне в цяло течение от верни последователи, кълнящи се в неговото добро действие се питам - дали наистина е такъв или е просто е поредният rave, който не си заслужава покупката? Признавам, че когато чуя повече от няколко пъти за определен артикул гледам леко скептично и често се случва да забравям да направя именно тези покупки. Е, случаят с тези не е такъв и те успяха да се докажат и лично при мен.

Последвайте ме / Follow me : FB page  Youtube  Pinterest   Bloglovin'

Real Techniques Expert Face Brush
Real Techniques Setting Brush
О,да. Кой не е чувал за популярните четки на Сам и Ник от Pixiwoo? Някой от вас може да се учудени от дългото ми пропускане, но по-добре късно, отколкото никога. Четките са от изкуствен косъм, перат се много лесно, меки и гъсти са и съхнат светкавично. 
Expert-a е доста приятна за работа с кремообразни и течни ФДТ, а Setting-a за мен се явява мултифункционална - за фиксиране на коректора под очите, за по-прецизно контуриране и за разнасяне на хайлайтър.  Със сигурност ще се сдобия с още някоя покрай празниците и намаленията.

Rimmel Apocalips Lip Laquer (Review)
В началото имах проблеми с тези лакове на Rimmel, тъй като се разстичаха много бързо извън контура и изчезваха от вътрешната част на устните, докато не разбрах, че "little goes a long way" и количеството, необходимо за устните ми е много по-малко отколкото предполагах. Сега леко прекарвам апликатора по вътрешната част на тубичката (подобно на лак-а за нокти) и нямам проблеми дори няколко часа по-късно. Имат хубава текстура и усещане върху устните, жалко е, че не ни достигнаха всички цветове от серията.

Impala Angle Brush 12
Ако следите блога от известно време, знаете за любовта ми към тази четка. За скромната си цена изпълнява много добри функции като четка за вежди, тъй като е къса, набита и твърда линията е контролирана и доста остра. И надписът си е още там, малка радост, която понякога липсва дори и при по-високите класове четки.

Maybelline Colorama 501 Blush
Знаете, че си падам по бюджетните попадения. Това ружът, който използвам най-често есента и зимните месеци. Имам го от Декември миналата година и няма ни най-малка следа от употреба. Супер пригментиран, има приятна мека текстура и много ниска цена. Не съм ползвала други цветове от линията и не мога да препоръчам други цветове, но със сигурност този е един от най-любимите ми въобще.

Maybelline Colorsensational Vivids Lipsticks  (Review)
Бях чела какви ли не хиперболи за Colorsensational линията на Maybelline и по специално червилата, но все нещо ме спираше да платя 20-тина лева за червило от дрогерийния клас. Ох, колко съм грешала - текстурата е мека, плъзгаща се по устните, неизсушаваща. Пигментацията е силна, опаковките са красиви и изчистени, а и кой не обича ванилия? Със сигурност ще погледна и някои други цветове по-удачни за ежедневна употреба.

Rimmel Wake Me Up Foundation (Review)
Уж, първоначалният фурор над този озаряващ ФДТ не ме спечели. Имам мазна кожа в Т-зоната и никога не съм предполагала, че ще ми хареса. Купих го, в грешният цвят и го хвърлих в дъното на шкафчето. Това лято, след малко потъмняване го преоткрих - формулата е така направена, че да се плъзга по кожата, без да се "закача" за сухи участъци. Финишът е страшно естествен,  леко озаряващ, но фиксиран с прозрачна пудра нямам проблеми до края на деня.

Biotrade Acne Out Активен Лосион
След като някоя от българските бюти кутии пусна мострен размер в някое от изданията си започнах да виждам по-често ревюта на активния лосион в българските блогове. И тъй като кожата ми е склонна към акне на места, реших да взема само лосиона по препоръки на някои от вас (благодаря ви, за което). И не сгреших - лосионът е ефективен след още няколкодневна употреба и пъпчиците завяхват много бързо. В едно видео ви предупредих, да го използвате на малки зони, тъй като кожата ви ще се изсуши много бързо на местата, които сте го нанесли. Ще посягам към него, когато имам нужда :)

Кои са популярните продукти, които вие харесахте и според вас си заслужават хвалбите?
Споделете ми долу в коментарите.


5 коментара :

  1. Страхотен пост! Единствено четката на Импала и продуктите на Мейбелин не съм опитвала. Всички останали са мой-любимци и задължителни продукти :)

    ОтговорИзтриване
  2. От тези продукти съм ползвала само Apocalips и аз бих го купила отново! Много интересен пост :))

    ОтговорИзтриване
  3. Много добър пост наистина. Определено четките и фон дьо тена са ми фаворите, абсолютни! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Много хубав пост! Препоръчвам Acne out на всяка моя приятелка с проблемна кожа- невероятен е :)

    ОтговорИзтриване
  5. Apocalips отдавна ми е в уиш листа,но ...

    ОтговорИзтриване