25 ноември 2014 г.

Звезден прах за Коледните празници със SNB Зорница Лак за нокти (Review + Swatches)

1 коментар :
 
Мислите ли вече за Коледа?
Не, не е никак далече и нямам търпение да се прибера там, където е и бащиното ми огнище точно след месец. Мястото, което носи щастие, любов и топлина. Мястото, където няма пространство за притеснения и всякакви такива дяволи, а е спокойно и сигурно.
Ако златото се нагрееше до такава температура, че да стане течно и да се изсипе в бутилка, то това ще е този лак. Представям ви, Зорница.

Последвайте ме / Follow me : FB page  Youtube  Pinterest   Bloglovin'

*Снимките в този пост са дело на прекрасната ми съквартирантка - Деница Банчева. Бързо скачайте към нейното местенце - denibancheva.weebly.com и й покажете малко любов.


Марка / Brand: SNB
Количество / Quantity: 15 ml
Срок на годност след отваряне: 12 месеца
Цена : 12 лв


Помните ли как преди около година ви споделих, че търся лак в златистата гама, но все нещо обягваше на производителите - ту прекалено розов, ту прекалено жълт, ту липсваше покривност.  Зорница е разкошно течно брокатено злато, подкрепено с множество хексагончета и плътен, покривен цвят. Бях учудена да разбера, че всъщност покрива напълно на два самостоятелни пласта (както можете да видите и по-долу), без да се закача неприятно дрехи и чорапогащи (с последния ми глитърен лак имахме сериозни проблеми с това).



Има ли нужда да пиша колко е красив? Мисля, че сами се убедихте, че Зорница е същинско попадение за пазара. 


Както и при другите лакове на марката не съм разочарована - нанасянето е развномерно и удобно, консистенцията съхне бързо и са доста трайни дори и без топ (особено този). Свалянето е както при нормален глитърен лак, но голям плюс е това, че този не ми оцветява нокътната плочка.

Зорница може да бъде носен както самостоятелно на един или два пласта, така и като акцент над други лакове, един по-лек полупрозрачен слой,  омбре ефект при постепенно нанасяне и концентриране на цвета само в края на ноктите или каквото още ви хрумне.


Сигурна съм, че Зорница ще бъде най-добрият ми приятел за празничните нощи.


* продуктът ми е предоставен без финансова или каквато и да е друга компенсация; изразено е личното ми мнение

1 коментар :

  1. Прекрасен цвят,наистина <3 И аз търсех покривен златист лак дълго време :))

    ОтговорИзтриване