27 ноември 2014 г.

Golden Rose Color Expert Nail Laquer 32 & 66 (Review + Swatches)

8 коментара :
 
Както добре знаете, винаги се радвам на бюджетни попадения от всякакъв вид; най-вече заради ограничените ресурси, с които разполагам като студентка, която все още няма достатъчно време, за да успее да работи за допълнителни доходи.
В чуждестранните блогове тук-там бях виждала ревюта на тази серия на Golden Rose и нямах търпение да ги внесат и при нас - най-вече заради богатата гама от цветове (според мое скромно мнение колекцията съдържа доста цветове, които са dupes на популярни марки ( Hello, Essie Sittin' Pretty )


Преди няколко седмици минах през щанда им в популярен софийски мол и грабнах два съвсем различни като сезонност нюанса - супер тъмен топло кафяв с дребен, почти незабележим червен и златист шимър и млечно люляково лилаво със средна яркост.

Марка / Brand: Golden Rose 
Количество / Quantity: 10.2 ml
Гама: 97 цвята (огромно разнообразие от цветове)
Къде: За момента съм ги виждала само на щандовете на марката, GoldenShop
Срок на годност след отваряне: 8 месеца
Цена : 2,30 лв

Последвайте ме / Follow me : FB page  Youtube  Pinterest   Bloglovin'

Опаковка и четка:
Самото шишенце е във форма на къс цилиндър, капачката е с цвета на самият лак. Лесно разпознаваеми са и гамата от цветове е доста богата от нюд, през пастели до ярки. Затварят се плътно, но без щракване. Четката е малко по-тясна от цветовете от Rich Color, но по-широка от Flormar-ските лакове, например. С едно движение покривам малките ми нокти.

Консистенция и нанасяне:
Консистенцията е много лесна за нанасяне и е някак гелообразна (отново ще си позволя да направя сравнение с Flormar-ските лакове - малко по-гъста, кремообразна и богата е от тях). Лилавият остава съвсем леко на черти след първият пласт, но се изравнява и покрива безпроблемно на втория (никакво прозиране, изненадана съм). И двата са страшно пигментирани и покриват напълно на втория пласт.

Golden Rose Color Expert Nail Laquer 66 - пастелен, средно ярък, млечен люляк
Отляво надясно: Венета (SNB), GR 66, GR 32

Golden Rose Color Expert Nail Laquer 32 - топло кафяво със ситен червеникав и златист шимър
Отляво надясно: GR 32, Весела (SNB), Flormar SuperMatte 120

Трайност и финиш:
Съвсем очаквано за моята супер мазна плочка се задържат не повече от два до четири дни с непокътнати връхчета без топ. Имат среден самостоятелен блясък.

Обобщено:
Мисля, че най-силните страни на тези лакове са именно супер богатата гама от цветове, приятната формула и силната покривност (което за мен е най-важното в един лак). Препоръчвам с две ръце да пробвате някои от цветовете, особено ако търсите нещо различно от типичните нюанси за дрогерийни лакове. 




8 коментара :

  1. Лелее..уникални са тези цветове <3

    ОтговорИзтриване
  2. Много са красиви и звучат чудесно! :))

    ОтговорИзтриване
  3. Много красиви цветове, задължително ще ги разгледам и аз :))

    ОтговорИзтриване
  4. Точно вчера гледах The Mindy Project и Минди беше с такова млечно лилаво и адски ми хареса! Задължително ще го потърся този цвят <3

    ОтговорИзтриване
  5. И аз отдавна съм си ги набелязала тези лакове за проба от ревюта по чуждестранни блогове, а като видях, че са ги внесли, стана ясно, че тези дни ще се пазарува. Дори вече си имам и набелязан цвят. 32 наистина изглежда интересно. Благодаря за публикацията!

    ОтговорИзтриване