10 ноември 2014 г.

10 Тъмни червила за есента (Желания) / 10 Dark Vamp Lip Wishes for Fall

3 коментара :
 
Здравейте, момичета!
Знам, че до сега не съм засягала продукти от по-висок клас козметика в блога от страната на две причини - ограниченият бюджет, с който разполагам и редкия интерес от ваша страна към нея. Надявам се съвсем скоро да успея да променя и да осъшествя първата ми среща с козметиката от по-висок клас. Предполагам, че това ще стане около Коледа, за това ще се радвам да ми споделите любимите си продукти от този тип, като включвам не само декоративна, а и бяла козметика в тази категория. 
И понеже времето е доста есенно-зимно, тук в София, реших да ви покажа и най-желаните ми цветове (марки) за есента за продукти за устни!
Червилата ми никога не са достатъчно, има ли нужда да ви го напомням?
*Предварително се извинявам за причинененото неудобство за вас, тъй като само три от продуктите се предлагат пряко в България *
Последвайте ме / Follow me : FB page  Youtube  Pinterest   Bloglovin'

1. Revlon Moisture Stain Parisian Passion - на стелажите на марката - около 20 лв (Ivis)
Колко се изписа за тези стейнове на марката, предполагам всяка една от вас е попаднала поне на дузина положителни ревюта в интернет пространството. Продуктът е описан като течен, гелообразен стейн, а и няма как да подмина този тъмен малиново-боровинков цвят,

2. NYX Butter Gloss Devil's Food Cake - за съжаление този цвят все още не се внася в България (CherryCulture - $ 5) - 13,95 лв
Заемам се със спаменето на стената на NYX Bulgaria, защото страшно ми се иска да зарядят този цвят! Формулата обещава да е нелепнеща и лека.

3. Golden Rose Velvet Matte Lipstick  23 (моето ревю можете да видите тук) - на стелажите на марката - 4 лв
Говорила съм ви милион пъти за тази серия и много добре знаете колко са ми любими. До момента притежавам цели три цвята от нея и никой не ме е разочаровал.

4. Sephora Cream Lip Stain - Sephora Bulgaria - 19 лв 
Гледах видео на CoffeeBreakWithDanny (обичам я <3 ) с участник тези стейнове, които тя сравняваше с прословутите такива на Kat Von D. Ще се радвам ако някоя от вас ги е пробвала, доколкото съм наясно нашата Sephora също ги внасят (Мариетка от Murfeishun да се обади бързо, че имам спомен, че си беше купувала).

5. Bite Beauty Matte Cream Lip Crayon - за съжаление марката в момента не се предлага на територията на страната ни, но аз реших да я включа, заради всички положителни коментари - $ 24

6. Bite Beauty Luminous Creme Lipstick  Lavender - $ 24
Упс, добре де, не е най-тъмното червило за есента, но никога няма да откажа малко по-светъл лилавееш нюанс целогодишно (помните ли ревюто на Maybelline?)

7. Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick -  Bauhau5 - $ 19
Имам чувството, че желая все hype-нати продукти - този е известен с матов финиш, но и леко изсушаваща формула. И все пак би ми било интересно да пробвам, заради силната пигментация.

8. NARS Audacious Lipstick Audrey£24 -  hqhair.com
Нарс? Нови кремообразни, неизсушаващи червила и прекрасен непретенциозен цвят? О,да.
С поръчването на марката съм боса, така че ще се радвам да споделите откъде поръчвате вие.

9. Too Faced  Liquified Long Lasting Lipstick Melted Berry - Sephora Bulgaria - $ 21
Много силна пигментация, кремообразна формула и име като на любима бюти блогърка - какво повече може да иска човек? 

10. OCC Lip Tar Black Dahlia - $ 18
И най-смелият цвят в моята малка компилация от желания, който вероятно ще си позволя да нося само на Хелоуин, но пък ще си заслужава.

А кои са ваште желания за есента?




3 коментара :

  1. Страхотни желания!Дано всичките да ги изпълниш :)) Много са ми интересни продуктите на Bite Beauty, но повече ми се иска да пробвам NARS Audacious lipstick(само го хвалят).

    ОтговорИзтриване
  2. Ооо, невероятни са! Пожелавам ти да се сдобиеш с тях :)) и аз не бих го отказала нито едно от тях :)
    www.dilyanatabakova.com

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотни са!!Дано да се сдобиеш с тях. Имам 23 на Golden rose и като най-достъпно от всички - определено започни с него ;д Аз много съм си харесала от бътърите на Nyx в цвят Copenhagen И се надявам да се сдобия и с него :)

    ОтговорИзтриване