24 октомври 2014 г.

Maybelline ColorDrama Intense Velvet Lip Pencils in 110 Pink so chic and 210 Keep it classy + Video (Review + Swatches)

14 коментара :
 

Последвайте ме / Follow me : FB page  Youtube  Pinterest   Bloglovin'

Марка / Brand: Maybelline 
Селекция: 10 цвята (доколкото видях всички са внесени)
Количество / Quantity: няма оказано
Къде: Lilly, DM и други магазини, които предлагат марката
Цена : 4,99 лв (Lilly Drogerie)




Можете ли да си представите радостната ми физиономия, когато разбрах, че така нашумелите последните два месеца моливи / червила на Maybelline са внесени в страната в пълната си цветова селекция, толкова бързо и на таква ниска цена? Мариетка от Murfeishun да се смята за напълно виновна за тази покупка, че "забърсах" не един, а цели два цвята от линията.

Опаковка:
Би било трудно в този случай да говорим за стабилност, тъй като моливите си идват в стандартна подостряща се форма, което може да не се хареса на някои от вас, тъй като обикновено изисква специална подготовка - поизстудяване за 15-сетина минути и хубава по-големичка острилка. Цветът е оказан на края на опаковката, но при някои от нюансите сериозно се разминава с реалният цвят на молива (при Pink So Chic разликата е осезаема, както можете да видите и по-надолу). Лесни са за отваряне и са малки и удобни за дамската чанта.  Удобни са за нанасяне направо от опаковката.


Цвят, формула, аромат:
110 Pink So Chic- Доста тъмно розово със силно изразен червен подтон, супер кремообразна текстура, която се плъзга безпроблемно по усните. 
210 Keep It Classy - Тъмен berry цвят, с лек лилав тон. Текстурата му е малко по-суха от горния, но все пак е достатъчно приятна за работа.
И двата цвята оставят следи, събират се леко във фините линии и леко изсушават (проблемът се решава лесно с балсам).
И двата молива имат осезаем аромат на дърво, който се усеща леко след нанасяне.


Издръжливост и финиш:
Тъй като имат полу-матов (ненапълно матов) финиш се задържат едни стабилни 3-4 часа, без да изглеждат изкуствено и неприятно. Свалят се малко неравномерно - най-бързо във вътрешната част на усните и в крайщата. Подновяването е възможно само и единствено след избърсването на цвета, тъй като текстурата е малко по-суха от стандартната и се "закача" за разни неравности по устните. 


Обобщено:
Определено моливите ми харесват, цветовете са супер подходящи за всякакъв сезон. Леснодостъпни са и budget-friendly. Имайте предвид само разминаванията в текстурата на някои цветове при покупка, защото забелязах съществени разлики при някои.

14 коментара :

  1. Oткъде е тази прекрасна лондонска подложка?

    ОтговорИзтриване
  2. Имам Pink So Chic, определено ми стана много любим продукт от първото нанасяне. Единствен минус според мен е. че наистина малко поизсушават устните, но този проблем си има решение и не ми пречи да си го използвам :)

    ОтговорИзтриване
  3. И аз имам Pink So Chic - прекрасен! ♥

    ОтговорИзтриване
  4. Много ги търсех и накрая като ги намерих не можах да си избера цвят ;д ..

    ОтговорИзтриване
  5. И аз съм много доволна от тях взех си 110 номер,но 100% ще си взема още няколко.

    ОтговорИзтриване
  6. Ама те много си приличат. В клипа не ми изглеждаше/звучеше така, ама на пробите изглеждат само с два тона разлика ;)) Чудесни са! Радвам се, че съм помогнала за хубава покупка :)

    ОтговорИзтриване
  7. Охх, от колко време ги търся и не могя да ги намеря, в Лили и Дм, в които проверих още ги нямаше единствено в аптека Ремедиум видях на щанда на марката останали само тестерите, явно са ги разграбили като топъл хляб :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Провери в The Mall, ако имаш път натам :) Допоследно бяха заредени щандовете :)

      Изтриване
  8. Много готино ревю! И аз имам Keep it classy и Nude perfection и съм доста доволна и аз готвя ревю в най-скоро време. И си права наистина са приятели на студентите и хората на бюджет и са много красиви цветове за цялата година :)

    ОтговорИзтриване
  9. Keep it classy е супер! Това е моят цвят :)

    ОтговорИзтриване
  10. Оххх...напоследък се изкушавазм да ги пробвам. Като цяло не ми изглеждат удобни, след като се острят. Но пък са ми интересни.. Повечето цветове са в розовата гама като гледам, което за мен е плюс :D та явно ще се изкуша в най-скоро време. Дано обаче си харесам цвят и като ги суочна, че понякога уж искам нещо много, а наживо не си харесвам цветове..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тони, вземи си :Д Не са никак лоши, остренето ще го преживееш :D

      Изтриване