10 октомври 2014 г.

Любими Продукти - Септември 2014 / Beauty And Non-Beauty Favorites - September 2014

5 коментара :
 

Здравейте, момичета!
Знам,знам ужасно закъснявам с любимците за месец Септември, но обещавам, че чакането си е заслужавало-ако съществуваше абсолютен фаворит някои от тези продукти определено са такива + едно малко разочарование за мен.

Последвайте ме / Follow me : FB page  Youtube  Pinterest   Bloglovin'


Real Techniques Setting and Expert Face Brush
Най-после и аз да успея да се докопам до четките на Сам. Пропорцията цена-качество е в полза на купувача-смятани за четки от дрогериен клас в Щатите съвсем достойно успяха да защитят името си пред мен. Малката четка използвам за детайли при контуриране, фиксиране и дори хайлайтване. Expert-a успя да ме впечатли при употребата на кремобразни и течни фон дьо тени най-вече. Меки, перат се лесно, изсъхват бързо.

Golden Rose Velvet Matte Lipstick 20
О,да. Още едно от тези. Толкова ми харесаха, че това е третият ми цвят от серията. В началото ми беше малко странно и трудно да се възприема с толкова тъмен червен цвят, но мисля, че съвсем скоро отново ще ми влезе в употреба на някое събитие или по-специално събиране, Ревюто можете да видите тук.

Elf Contouring Blush and Bronzing Powder St. Lucia
Първоначално прословутото дуо не успя да ме грабне със странната си, гранулеста текстура най-вече при ружа. За бронзиращата пудра нещата стоят малко по-добре, но пък там цветът е прекалено оранжев. Ружът е в прекрасен ежедневен розово-коралов цвят с частички и се съчетава много добре със семпъл грим на светла кожа.

Golden Time Vita Capsule by Recipe
Помните ли кой питаше за серуми преди време? Най-после успях да се докопам до такъв, който да ми допадне като действие. Използвах го най-вече като хидратираща грижа през нощта. Отразява се добре на кожата ми - балансира отделянето на себум и я прави мека и приятна.

Beauty People Miss 100 Gel Pencil
Ако харесвате сенките On and On Bronze на Maybelline (говорила съм ви за тях тук), със сигурност ще бъдете почитатели и на този молив. Има хубава мека, гелообразна текстура, която засъхва след нанасяне и се превръща в немърдаща докато не й кажа  .



Non-fave: Max Factor CC Highlighter
И един не толкова сполучлив продукт за месеца - чъби хайлайтър (имам чувството, че вече има всякакви продукти под такива форми) на Max Factor. Не дава никакво покритие, въпреки че марката ни го обещава, озарява съвсем леко, но почти незабележимо, а цената му от 20 лева е силно завишена според мен.
Споделете ми долу в коментарите, ако искате подробно ревю :)

А кои са вашите любими продукти през изминалия месец?
Споделете ми долу в коментарите :)



5 коментара :

  1. За коректора до момента не съм чула хубав отзив, а честно казано когато опитах от тестера в магазина ми направи впечатление, че е много твърд и почти никакъв продукт не остава по кожата, дори при нанасяне няколко пъти. Като цяло съм фенка на марката, но за мен този продукт не им е сполучлив.

    ОтговорИзтриване
  2. Това чъби го пробвах само на тестер и ми направи впечатление колко непигментирано е.То е ясно, че няма да светим като коледни елхи, но поне малко блясък да има.Доста отрицателни коментари видях и аз в последствие :))

    ОтговорИзтриване
  3. Как искам и аз да се добера до тези четки <3 А червилото е просто прекрасно! И аз си взех един цвят от тази колекция и съм много доволна :))

    ОтговорИзтриване
  4. Много исках да си взема чъбито на Max Faktor, но тестера в магазина ме отказа да го направя. Радвам се, че не го купих, защото за цялата серия коректори само отрицателни мнения намерих. Дуото на Elf отдавна ми е в уишлиста. Аз искам да прочета повечко за бронзовият молив :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кристин, бях писала за кутията и в този пост- http://girlstemptation.blogspot.com/2014/09/unboxing-memebox-global-14-preview.html
      Можеш да видиш как изглежда на суотча :))

      Изтриване