2 август 2014 г.

Любими Продукти - Юли 2014 / Beauty Favorites - July 2014

4 коментара :
 
След многочасови и няколко-делнишки дни борби с батерията на фотоапарата ми така и не успях да запиша цялостно видео по тази публикация. Искрено се извинявам, тъй като наистина ми харесва да правя видеа и обичам да изпълнявам всички обещания, които давам, но просто в момента технически не е възможно (в следващите няколко седмици само, надявам се). Надявам се да не звуча откъсчлено, тъй като над три пъти се опитах да осъществя идеята за видеото и отчасти вече не си спомням за кои неща съм ви говорила и за кои - не. 
Този месец не почти не присъства декоративна козметика (да и аз съм изненадана от себе си), за сметка на това имам много продукти за тяло и един за лице.
Но стига съм rave-aла, да продължим с фото варианта на любимците за месеца.


Последвайте ме / Follow me : FB page   Pinterest   Bloglovin'

Refan Stardust 126 Perfumed Body Lotion
Нямах особени очаквания към този лосион за тяло, но той ме спечели със супер лека, фина и бързопопиваща консистенция, съдържаща малки бляскави частички (не са прекалени). Понякога съм от мързеливите и обичам да пропускам чакането след по-тежките лосиони. Просто е перфектен за лятото пък и ароматът много ми допада. Не е много траен и супер хидратиращ, но си върши работата за сезона.
Не съм виждала все още тези парфюмирани лосиони в  търговската мрежа обаче (подарък ми е).

I love... Strawberries & Milkshake Shower Smoothie
Изкушаващ летен аромат на ягоди, бадеми и мляко. Формулата е гелообразна, с малки ексфолиращи частички. Ползвах през цялата ваканция и останах много доволна най-вече от аромата. Марката е  и нова в моя асортимент, но ще се оглеждам за нещо примамливо по нататък. Определено ще пусна ревю съвсем скоро.

Dove Shower Cream Nutrium Moisture Almond
Отново спонтанна покупка от типа - " Уау, 500 мл за около 4 лв". Пък и ароматът е опияняващ - на бадеми, нещо леко сладникаво и cream. Не съм фен на марката, признавам, но така или иначе е просто продукт, който не е от толкова голямо значение (поне за мен), така че си го ползвам с удоволствие. Не изсушава и ухае супер - двете качества, които търся в продуктите за баня.

Писала съм цял пост, така че ще ви позволя да го прочетете.

Zoya Goes Pretty Shea & Cocoa Butter
English Tea Shop - Chocolate, Rooibos  & Vanilla 
Във FB страницата ми ви говорех, че Zoya.bg бяха така мили да ми пратят колетче с мостри, които да пробвам. Има и други, които много харесах и за които ще пиша пубикация съвсем скоро.  За тези в днешните граници на говорене - маслото е прекрасно за летния сезон и разни загрубели участъци, а и мирише (имам чувството, че в този пост говоря само за аромати), по най-прекрасно какаово-шоколадовия начин на света. Чаят- моля, шоколад (отново) и ванилия, кой може да устои?

Perfect Holographic Nailpolish
Преди известно време имаше определена доза rave за тези холограмни лакове. Аз с удоволствие си ги нося през лятото, но знайте, че едва ли ще траят по-дълго от деня. На мен това не ми е проблем за сезона и доста често го слагам.  Съхнат светкавично.

Песни на седмицата:
Ох, Джеси си е Джеси. Става все по-добра, а не знам има ли вече накъде.

Нов, красив, диамантен глас в пустинята на комерисиализма. 

А кои са вашите любимци за месеца? Ще се радвам да ми ги споделите долу в коментарите.

4 коментара :

  1. Maслото много ме привлича :))) Дано скоро ти се оправи фотото и те подканвам да заснемеш The Dream тага от последното ми видео :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хех, тъкмо го снимах, много приятен таг! Ще ти го покажа след като се обработи!

      Изтриване
  2. I love... Strawberries & Milkshake Shower Smoothie - това откъде е ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Продукти на марката съм виждала в ДМ и Елитис.

      Изтриване