7 юни 2014 г.

Rimmel Apocalips (Show off) Lip Lacquer in 101 Celestial (Review + Swatches)

3 коментара :
 
Здравейте, момичета!
Какво ми става напоследък не знам, но си купувам предимно продукти за устни, трябва да си сложа Lippie Ban. 
*Междудругото ви побутвам да погледнете Colorsensational Vivids  на Maybelline - има страхотни цветове. Аз се сдобих с една прекрасна лилавееща фуксия - Hot Plum. Има ги в дрогерии Лили* 
Ох, спирам с предисториите - днес ще си говорим за небезисвестните лакове за устни на Rimmel London.  Лаковете за устни съчетават най-доброто от двата свята- пигментацията на  червилото и блясъкът на гланца за устни. Дали и този случай е такъв? Прочетете ревюто, за да разберете.


Марка / Brand: Rimmel
Цветова селекция: 13 цвята (при нас не съм виждала всичките)
Количество / Quantity: 5,5 мл
Къде: Дрогерии Лили, ДМ и други
Срок на годност след отваряне: 24 месеца
Цена : между 8-12 лв.


Последвайте ме / Follow me : FB page   Pinterest   Bloglovin'



Опаковка и апликатор:
Опаковката е пластмасова с много интересен връх - наподобяващ някакъв неправилен кристал (камък). В долната част лесно можете да видите реалния цвят на лакът за устни, тъй като е прозрачна.  Затваря се плътно с механизъм, без опасност от отваряне.Много ми допадна това, че има стикер, който гарантира, че продуктът не е отварян. Апликаторът е леко скосен и вдлъбнат, което позволява по-лесно нанасяне.

Формула и нанасяне:
Една от най-меките на пазара. Не е лепкава, нито се усеща прекалено много на устните. Неизсушаваща. Плъзга се без усилие, с удоволствие повтарям апликацията, когато трябва. 

Цвят и пигментация:
В опаковката цветът изглежда доста по-розов, отколкото на устните. Подтонът е топъл и приема един по-нюд вариант вече нанесен. Не съдържа блестящи частички. Пигментацията е феноменална, достатъчно  е количеството, което "взима" четката за една апликация и на двете устни. Оставя следи по чаши, дрехи и т.н., особено ако не е попито със салфетка.

Аромат и трайност:
Ароматът е леко химически, но на мен лично ми харесва. Не се усеща много дълго време след като е нанесен на устните. Трайността е до няколко часа, в зависимост дали пиете или ядете нещо и дали сте изчакали лакът да поизсъхне малко, попили сте го със салфетка.

Финиш:
Току-що нанесен има лек бляскав финиш, но попит със салфетка е сатенен (можете да видите снимките по-долу). 

 Състав:

 Естествена светлина / Светкавица / Попито със салфетка

Определено продуктът ми допада, но някак ми липсва разнообразна цветова селекция.
Бих закупила отново, особено ако намеря някой по-интересен цвят за мен.

Допадат ли ви продукти "хибриди" ? 
Кои са любимите ви?


3 коментара :

  1. Лаковете за устни на Bourjois са уникални! Аз имам Apocalips в цвят Aurora. За съжаление цветовият избор на Apocalips е беден в ДМ и Лили,но май всички нюанси са достъпни в enzo.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Погледнах, че ги има в ензо, но ми се иска да ги видя наживо преди покупката.
      Oldschool. :D

      Изтриване