4 юни 2014 г.

Beauty and Non-Beauty Favorites - May 2014 / Любими Продукти - Май 2014

4 коментара :
 
Здравейте, момичета!
Как минава денят ви?
Най-после мога да пусна поста с любими продукти за месец Май.
Предупреждавам ви има няколко, които не очаквате да бъдат там.


Последвайте ме / Follow me : FB page   Pinterest   Bloglovin'

Mixa Soothing Toner for Sensitive skin
"Случайно" разхождайки се в Лили, на центъра на град Пловдив видях, че част от продуктите на Mixa са намалени. Розовата вода и маслото от жожоба бяха привършили и си казах, ето го и шанса да опитам най-после нещо на марката.  Тоникът се справя с почти всичко, което се изправи на пътя му. Кожата е освежена, без да го има онзи странен остатъчен офект. 

Rimmel Apocalips in 101 Celestial
Блогърското ми сърце ме предаде! Но с право тези продукти за устни са толкова популярни в бюти средите - страхотна пигментация, приятна текстура, дълготрайност. Така ми се иска да има малко по-голяма цветова селекция и (неотваряни) бройки в Лили!
Съвсем скоро очаквайте цяла публикация.

Manhattan Eyeshadow Palette Welcome to the dark side
Една палитра, която ми бе предоставена за проба съвсем скоро. Всъщност не очаквах, че ще посягам към нея толкова често. Цветовете се различават от "типичните"  за мен топли кафеви нюанси.
Розово, лилаво, тъмно шампанско - намирам ги много подходящи за светлата ми кожа и зелените ми очи.

Essence Silky Touch Blush in Adorable
Толкова "стар" любимец, че сигурно ви е писнало да слушате за него. Но пък е перфектен за всяка една визия - супер нежно розово, което стои като естествена руменина на бузите. 

Lady Speed Stick Gel 24/7 Fresh Fusion
Отново нещо, което съм ви споменавала неведнъж. Нещо различно от повечето антиперспиранти,  които сме свикнали да ползваме - обикновено в спрей, стик или рол-он вид. Този гел е прозрачен, не оставя никакви следи по дрехите, не лепне, а и ароматът му е много свеж.

Essence I love Extreme Crazy Volume Mascara
 В търсене на перфектната спирала се сетих, че тази беше доста харесвана преди известно време. Най-странното е, че почти не съм я виждала в района на Пловдив (тази е от Лили в Тракия) и това беше една от причините, поради които не се бях сдобила с нея.
Когато за първи път извадих четката и видях колко много продукт "взема" се разочаровах тъй като изглеждаше невъзможно постигането на резултата, който искам - най-вече разделени мигли. Но след кратко умуване реших просто да избърша излишното количество и воала - получих една прекрасна спирала, без онова гадно слепване на миглите. Нямам представа дали проблемът е само в "моя телевизор" или просто така са произведени. Споделете ми в коментарите, ако сте я ползвали.


Dawson Grande Wallet
Това портмоне ми носи такова настроение! Беше един от подаръците за абитуриентския ми бал. Определено е попадение и ще си го нося с удоволствие!

Степчета за коса
Знам, знам, супер random fave, но нямаше как да не ги спомена. Не, не ги пия спокойно, използвах ги за да разнообразя малко цвета на косата си (докато най-после реша да си взема L'oreal Hailchalk в онова прекласно лилаво - Violet). С тъмна коса съм и изненадващо успях да оцветя крайщата на косата си в много приятно червено. Ако ви е интересно как става, пишете ми в коментарите за да ви спретна един пост.

Музикалните любимци смятам да пусна в отделен пост :)

А кои са вашите любими продукти напоследък?
Или пък имате такива, които не ви допадат чак толкова?


4 коментара :

  1. Аз също ползвам розовата спирала, но при мен не взема по толкова много ... обаче знам за какво говориш... препоръчах я на съквартирантката ми (която също е от Пловдив - странно съвпадение :D) и нейната също "загребва" ааадски много продукт.. нямам обяснение :D

    http://littleprettyplace.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, че ми каза. Може да е самата партида, знам ли.

      Изтриване
  2. Ружът е прекрасен! За мен също е all-time favorite. :))

    ОтговорИзтриване
  3. И аз давам глас за ружа, страхотен е!!! :) Аз го открих за себе си съвсем случайно преди известно време, когато отидох до Лили за ленти за черни точки на Есенс, но разочарована, че няма реших да компенсирам с руж ;)) и оттогава ползвам само него!

    ОтговорИзтриване