24 юни 2014 г.

Фестивал на шоколада @ Падналите Ангели (22.06)

10 коментара :
 

Последвайте ме / Follow me : FB page   Pinterest   Bloglovin'

Здравейте, момичета!
Усещам, че малко по-малко блогът се превръща в едно по-лично и по-разнообразно кътче на самата мен. И се надявам да нямате нищо против това.
Миналата седмица ми се налагаше пътуване до столицата (кандидат-студентски задължения) и аз се постарах да не скучая през трите дни на престоя си там - първият ден минах през магазини на LUSH и Bomb Cosmetics (за покупките от там мисля да ви говоря по-късно), а в неделя се състояха цели две събития, на които исках да присъствам с минималната разлика от 1 час (съвсем скоро пост и към другото събитие). Та с бърза крачка след изпита и не много време на разположение се запътих към Алабин 34, без да имам представа точно как изглежда мястото (намира се малко след Съдебната палата, мжду една аптека и магазин). 
Името на мястото е Падналите ангели, което е доста интересен начин да наречеш каквото и да е място (при мен предизвика интерес, знаете какво са падналите ангели, нали?).
Бях една от първите, които стигнаха там в уречения час (14 h) и имах възможността да си взема каквото желая. Насладете се на снимките и по-надолу можете да видите какво опитах.

Курабийки със стафиди

 Бонбони с бял шоколад, кокос и бадем

Бонбони със синя слива

Бонбони с натурален шоколад и лешник

 Бонбони с уиски

 Кексчета с нутела

 Бял шоколад с кайсии

 Шоколад с ядки и стафиди

 Пак курабийки...

 Брауни с орехи

 Брауни с малини

Освен тези сладки изкушения се предлагаха студени и топли шоладови напитки и мелби.

Какво си взех аз:
Бях скромна, тъй като не бях в настроение за нещо много тежко :)
Бонбоните бяха вкусни, фаворит ми стана двойния лешник. Ако кексчето беше малко по-сочно и с пълнеж щеше да бъде перфектно.

Беше приятно, въпреки, че не успях да остана до самия разгар на събитието. Чух, че браунисът бил черешката на тортата, но така и не го опитах - обичам шоколад, но понякога трябва да знаем кога да спрем, хах.


Искрено се надявам да ви харесват такива публикации!
А сега е време да се заема с френските песни (Пловдивчани, заповядайте да ме слушате в "Борис Христов" - бившия Синдикален дом на 27 и 28 юни от 19 и 30 часа.)
Успешен ден! 



 * тук  можете да видите още снимки от събитието

10 коментара :

  1. Аааргх, искам шоколааааад!!! :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хах, да. И аз похапнах, докато писах поста :)

      Изтриване
  2. Едвам прочетох поста до краййй :Д
    Изглежда страхотно всичко :)

    ОтговорИзтриване
  3. Честно много си лоша, как не те е срам да качиш този пост :) вкусно събитие

    ОтговорИзтриване
  4. Добре е, че разбирам за това чак сега. Иначе всичко живо щеше да чуе как месечните приходи са отишли за шоколад. Искрен хейт за този пост :)

    ОтговорИзтриване
  5. Ох нечовешки пост,иде ми да опитам от всичко, най-вече от браунито с малини, кексчетата с нутела и бонбоните с кокос и бадемммм ^^

    ОтговорИзтриване
  6. Оу, лигите ми потекоха след първата снимка.Трябваше да тичам и да си взема шоколад от кухнята :))

    ОтговорИзтриване
  7. Ще изквича като едно свинче "завииииид" и ще вирна розова завита опашка!

    ОтговорИзтриване
  8. Не съм от големите любители на шоколад и захар, обаче като видях кексчетата с нутела и ми се привидяха на яве. Много изкушаващи сладкиши красиво направени и вероятно на вкус още по-добре подправени :-)
    hellovixi.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  9. Сега вече със сигурност знам, че не обичам шоколад, ама хич! Тези сладки изкушения не събудиха никакво вълнение в мен, аххаха :) Много хубав пост, все пак ми беше интересен :)

    ОтговорИзтриване