26 февруари 2014 г.

Essence Experience: My thoughts

Няма коментари :
 
Здравейте, момичета!
Днес съм решила да ви говоря за марката Essence, а именно за продуктите, които притежавам.
Можете да ги намерите в много магазини, включително DM, Lilly, Elitis и много други. 
Цените  обикновено са в диапазона 5-6 лв, така че са и budget-friendly. А сега да започваме!The Great and Powerful Oz- Highlighting Powder (Review)
Продуктът не е лош, но не виждам озаряване, докато не изляза на пряка слънчева светлина. 
Не ми дава ефектът на "естествено" изсветляване, личи си доста и се събира в гънките. От лимитирана колекция е, но преполагам, че формулата и на другите ще бъде подобна.

Silky Touch Blush Adorable (Review)
Непретенциозен цвят, който нося почти всекидневно, но едва ли би се показал на по-тъмни кожи от моята. Добре пигментиран, но малко брашнян.

Shimmer Bronzing Powder (lighter skin) (Review)
В момента ми идва малко оранжев, но за лятото е перфектен и това си личи по опаковката-ползвах до всекидневно. Добавя този "лек" загар към кожата и "стопля" цвета й. Прелива се лесно, количеството ще стигне за цяла вечност.

Color & Go in L.O.L. (Haul)
Не обичам да се изразявам негативно за продукти, но този път няма как да пропусна.
Цветът е ужасен, надявах се на по-зелен, не толкова жълт нюанс. Четката и консистенцията са много неудобни за нанасяне. И трайността е нулева, така че не ви го препоръчвам.

Long Lasting Lipstick in 07 Natural Beauty (Review)
Много любимо червило, харесва ми абсолютно всичко в него - формула, цвят, нанасяне, трайност. 

Eyebrow Kit (Review)
Ако четете блога ми от известно време, със сигурност няма да се учудите като ви кажа, че това беше моят holy grail продукт за вежди. Казвам беше, тъй като вече го привърших. Може би ще го купя отново на по късен етап, но за сега искам да пробвам нови неща.

Lipliner 06 Satin Mauve
Един от малкото моливи за устни, които притежавам. Пигментирани, хубава консистенция, а и си върви перфектно с червилото от по-горе.

Обобщено: Не смятам, че продуктите им за лице са нещо невиждано от този ценови клас, но пък червилото, кит-ът за вежди и моливът определено са страхотни попадения.
Пък и няма за какво да съжалявате, ако не ви харесат, поне няма да сте хвърлили цяло състояние на вятъра.Няма коментари :

Публикуване на коментар