30 януари 2014 г.

Favorites - January 2014 / Любими продукти - Януари 2014

5 коментара :
 

Последвайте ме / Follow me : FB page   Pinterest   Bloglovin'

Inglot Pearl Eyeshadow 445
2,7 g / 8,50 лв
Всеки път, когато ги ползвам съм впечатлена от пигментираността и текстурата на тези сенки. И цветът е страшно красив, нямам никакъв дори близък до него. Ползвах ги доста често през изминалия месец, предимно за излизания. Препоръчвам с две ръце!

Golden Rose Matte Velvet Lipstick in 02
4,2 g / 3,99 лв
Въпреки, че са доста изсушаващи нямаше как новата серия на Golden Rose да не влезе в любимците за месеца. Това са и първите матови червила, които притежавам. Имам два цвята от серията, но този определено се доказа като по-големият фаворит. Червилата за много трайни, имат и не лоша розово-червена селекция.

Revlon Colorstay for Normal / Dry Skin
 30 ml / Около 20 лв.
След целият rave по този фон дьо тен, нямаше как и аз да не се сдобия с него. Въпреки, че кожата ми е комбинирана си взех този за нормална / суха, тъй като четох, че този е с по-лесна за разнасяне текстура. Покритието е уау, без да изглежда неестествено. Стои няколко часа на кожата, но след 6-7 започва да губи от покривността си. И цветовата селекция е прекрасна за светли хора като мен, така че нямам никакви оплаквания.

Macadamia Healing Oil Treatment
10 ml / 6,50 лв
Ако мога да изразя по някакъв начин изумление, то това ще е от това олио на марката. Първо, ароматът е прекрасен.  Нанасям го на леко влажна коса след баня и дори забелязах, че я изправя (което е невъзможно за друг тип продукт). Разресването след него е толкова лесно и бързо, че дори непокорната ми, супер заплитаща се коса не може да му устои. Супер икономично. Определено ще пробвам и нещо друго на марката.

Artdeco Eyeshadow Base
5 ml / 14 лв
Стар любимец се завърна в козметичната ми чантичка, след няколко месечно чакане.
Спомних си, защо ми харесваше толкова - сенките прилепват за нея, много по-пигментирани и трайни са. Единственият минус, който мога да отбележа е, че не прикрива леките венички по клепача, но пък за момента не ми пречи толкова.

 NYX Stick Blish in 06 Orchid
6,2 g / 17,90 лв
Ползвам го в дните, в които искам леко затопляне на скулите. Нанася се супер лесно, направо на бузите и преливам с пръсти. Цветът е перфектното допълнение за колекцията ми - коралово със златист шимър. При мен няма проблем и с трайността, въпреки, че част от вас ми казаха, че при вас не трае много.


5 коментара :

  1. И аз имам фдт на Ревлон-и аз по същия начин съм с комбинирана кожа,но взех за нормална/суха,но не съм много впечатлена.Казваш,че при теб има добро покритие,при мен не,а ако сложа малко повече върху пъпка примерно си личи...как го нанасяш ти?Ако е с четка-какъв тип? :*

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Върху пъпки ползвам коректор, няма как само той да ми е достатъчен. Търся си четка, за сега ползвам тази на Ecotools,ама не съм впечатлена от нея. Чела съм, че тази на Elf за пудра от студио серията е хубава. :)

      Изтриване
  2. Трябва да си накупя на Ревлон разни неща от БГ. Тук в няколко магазина влизам и всички ме питат с учудване: Какво е това Ревлон??!?!!?! Не вярвах, че е възможно някой да не знае... Но и градът е малък хахаха Базата на АртДеко имам от година и половина, сега реших да тествам тази на NYX... Колкото повече ми седи тази на АртДеко, толкова повече изсъхва и по-трудно се маже, но като цяло съм адски доволна от нея :)

    ОтговорИзтриване
  3. До сега не съм ползвала базата за сенки, но тази, която ползвам сега (минералната на e.l.f.) е намаляла драстично :) Имам и основата на UD, но смятам да пробвам тази на Artdeco :)

    ОтговорИзтриване
  4. Търсех си заместител на олиото с арган за коса и сега вече знам какво ще пробвам ;)

    ОтговорИзтриване