6 декември 2013 г.

Favorites - November / Любими продукти - Ноември

7 коментара :
 


Essence - Long Lasting Lipstick 07 Natural Beauty
3,8 г. - 5,89 лв.
Страхотно попадение на марката. Когато някой продукт се хвали прекалено, обикновено съм скептично настроена, но въпреки това го купувам. Е, това червило успя да ме изненада и покрива всички стандарти - пигментираност, нанасяне, дълготрайност. Цяло съкровище за цената си.


Maybelline - Colorama Blush 501
Около 5лв - Не намирам количество
Импулсивната ми покупка се оказа страхотно попадение! Изключително пигментиран, лесен за нанасяне. Евтин. Цветът е изключително красив тъмно розов нюанс и според мен прекрасно се съчетава с по-силен, тъмен или точно грим за сезона. Ползвам го доста често и въпреки това няма следи от четката. Няма какво повече да желая от него. 

Последвайте ме / Follow me : FB page   Pinterest   Bloglovin'

Manhattan Clear Face Compact Powder - 76 Sand
9 г. - 10,50 лв.
Не е перфектната пудра, но матира добре и изравнява тена. Стои цял ден без проблем.
За сега ползвам апликаторчето, което не е от най-удобните, но все още нямам подходяща четка за целта. Супер икономична е и е точния цвят за мен.


Catrice - Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel
6,5 мл. - 9,50 лв.
Holy Grail за веждите ми! Най-накрая успях да намеря продукта, който да държи непокорните ми вежди на място. Гелът е цветен и използван самостоятелно придава лек цвят и оформя. Аз го ползвам като последна стъпка след сенките / молива. Като минус отбелязвам непрозрачната опаковка.

Impala - Angle Brush №12
2 лв.
Мисля,че първа Теди от Powder your face with sunshine я спомена в публикация. Благодаря ти, мила. Четката е страшно удобна за оформяне на вежди, линиите стават прави и имате много контрол над всичко. Препоръчвам с две ръце!



Glade Honey & Chocolate Candle
4,99 лв - промоция в ДМ
Най-прекрасния и коледен аромат. Дори самата опаковка намеква празници.
Отново не открих сама това съкровище - помогнаха ми Меги и Нина и техните прекрасни блогове. Ужасно икономична е, не прекалено сладка.  Мисля да отида и да се запася с още някоя, докато са намалени.

7 коментара :

  1. <3 Много се радвам, че ти е харесала. Аз тази сутрин за пореден път се бях замислила колко съм доволна от ефекта след нея :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Направо е страхоотна, чак се замислих дали да не си взема още четки на марката.

      Изтриване
    2. Честно казано тази ми е най-любимата. И другите не са лоши, но тази си ми е най. Всички ми дават зор за ревю на цялата поръчка, ама толкова много четки, много време ще ми трябва. А и сутрин все бързам да се нагримирам и да излетя за офиса и нямам време да отсявам информация за ефекта им..

      Изтриване
  2. На този руж му се каня от много време, но все като го виждам по снимки ми изглежда по-тъмен, а като ида в магазина е един .. светъл и странен. Може да е от осветлението в магазините .. или аз гледам неякакъв друг цвят, не знам какво става, искам да си е такъв тъмен пък!
    http://www.mannierox.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да ти кажа,Мани на мен ми изглеждаше доста по-светъл цвят в магазина също. От другите не бях много очарована, но този е супер красив пепел от рози. Swatch-и го и излез, може да ти изглежда по-реален. :)

      Изтриване
  3. С две ръце подкрепям мненията ти за червилото на Essence и ружа COLORAMA!
    www.artennviu.blogspot.com

    ОтговорИзтриване