5 ноември 2013 г.

Favorites - October / Любими продукти - Октомври

3 коментара :
 

Последвайте ме / Follow me : FB page   Pinterest   Bloglovin'

MUA Matte Palette  
MUA Online £ 4 - 10g
10 матови цвята? Да, свучи страхотно, нали? Но всички знаем колко е трудно да се намерят хубави, достатъчни пигментирани и добре разнасящи се матови сенки. Въпреки, че тези попадат в любимите ми за месеца, не съм очарована от точно това им качество. Особено първият ред със светли цветове се прашат малко повече отколкото ми се иска. Но ги ползвам почти всеки ден от изминалият месец, така че мисля,че тук им е мястото. Съвсем скоро можете да очаквате ревю с тях.

Essence - Sun club - Shimmering Bronzing Powder
Около 5 лв - 9g
Исках още малко да запазя загара на лицето си и самото чувство, че съм навън на плажа, топло е, пека се и пия разхлаждаща напитка. Бронзиращата пудра мирише толкова изкусително, че ми идва да си похапна от нея - какао, гуава,лято (Напомня ми на един лосион на Балеа).
Икономична е. Леко оранжевее, но при малко количество не се забелязва.Ползвах я, когато исках леко "затопляне" на цвета на лицето.

Revlon Colorburst Lipstick in 045 Raspberry
Около 9 лв - 3,7g
След лекото захлаждане ми се прииска да нося по смели, тъмни цветове. Това е най-прекрасното тъмно червено, което притежавам.
Червилото е много приятно за работа, лесно за нанасяне, пигментирано и хидратира прекрасно устните.Писала съм цяла публикация по темата, така че можете да я видите ццъък.

Vichy Normaderm Samples 
 Hyaluspot Локална грижа
Безплатно  - 1,5ml
Normaderm Tri-Activ Cleanser
Безплатно - 7ml

Сигурно повечето от вас вече са чели отзивите за комплектчетата за проблемна кожа на Виши, тъй като те бяха раздавани при запитване в определени аптеки, които предлагат марката.  Комплекта съдържа 3 стъпки - почистване, хидратиране и фон дьо тен, плюс допълнителна Локална грижа за пъпки. Не бях очарована от крема и фон дьо тена, тъй като беше прекалено тъмен за мен. Но от почистващото средство и локалната грижа останах доволна. Ексфолиантът почиства идеално без да изсушава прекомерно. Локалната грижа заличава много бързо появили се пъпки и видимо ги намалява още при първото ползване.
Определено се замислям за пълен размер.

Dove - Invisible Dry
Около 5лв - 40ml
Забелязвам, че вече няколко месеца ви показвам антиперспириращи продукти в любимите си за месеца и смятам, че това от само себе си показва колко са ефикасни. Този е купен от майка ми и се справя изключително добре без да има натрапчив аромат - нещо свежо, чисто. Ефектът му се задържа почти цял ден, така че съм в очакване на следващото попадение.

Успешен ден, момичета!
Целувки, С.

3 коментара :