3 май 2013 г.

Favorite Products - April / Любими продукти - Април

2 коментара :
 
Здравейте,момичета!
Как сте в този прекрасен ден! Чувствам се супер, така че мисля ,че вече е време за любимите за изминалия месец. Имам супер много нови продукти за ревюта, ако ли не поне за показване (дори бяла козметика, въпреки че не си падам много по нея). Но за тях в други публикации, сега към фаворитите!
Този път реших да включа и текст към картинките и определено така ми харесва повече.



Balea Bodylotion Coconut and Tiare
Количество : 200 мл.
Цена: Около 4 лв.
Къде: DM
В началото на месеца бях до ДМ, с първоначалната идея да си взема някое червило от колекцията на Кейт Мос, но за съжаление не успях да си харесам цвят (все така става, или ги няма тези,които съм си харесала или не ги внасят). Бях чела в някой блог от тези на момичетата за лосиона на Balea, само че с френски макарони. Явно късметът тогава не е бил на моя страна, тъй като и той беше свършил. Подуших този и супер импулсивно го взех. Ароматът е нещо средно между кокос и нещо,което му придава плътност, леко по-тежко (вероятно тиарето). Харесва ми, както всички лосиони на марката, само че този е малко по-рядък от останалите и съответно в моята кожа "изчезва" за секунди. Бих го купила отново, ухае божествено.


Essence -Silky Touch Blush
Количество : 5 гр.
Цена: 5,25 лв.
Къде: Elitis Plovdiv
Страхотен продукт, обожавам го! Като усещане наистина е сатенен, разнася се много лесно, прекрасен цвят! Има само един недостатък- не се заdържа много на бузките. Като финиш е матов. 


Essence - Eyebrow Stylish Set
Количество : 2 гр..
Цена: 5,25 лв.
Къде: Elitis Plovdiv
Отново много добър продукт (май ще стана фен на марката). Бях чела доста неща за това дуо и след като отвориха магазин на Елитис в Пловдив се възползвах и си го взех. Тези 2 грама сигурно ще ми стигнат за цяла вечност, въпреки че ползвам сета всеки ден. В началото ми бяха малко неудобни за вземане, прашаха се, но мисля ,че вече им хванах цаката. Може да се правят комбинации с  различно количество от 2-та цвята и да се получи вашият.


GoldenRose - Dipliner (Liquid eyeliner)
Количество : 5 мл
Цена: до 5лв.
Къде: Почти навсякъде-от малки магазинчета, до хипермаркети
Няма много да говоря за този продукт - наситено черен, не се размазва, евтин, удобна четка. Обичам го!


Golden Rose - Infinity Lash 
Тъй като имам цяло ревю за нея, ще ви пратя направо там - цъъъъък.




B.U. - Hippy Soul Body Spray
Количество : 150 мл.
Цена: Около 5 лв.
Къде: Широко разпространен.
Страхотен аромат, подходящ за идващия сезон. Бих го определила като комбинация между флорални, цитрусови и леко сладникави нотки. Много ми харесва, още повече че опаковката е супер веселка.

Надявам се тази публикация и новите снимки да са ви харесали!
Приятен ден и много усмивки!

2 коментара :

  1. B.U. - Hippy Soul Body Spray е страхотен и аз го имам!
    Блога ти е прекрасен, поздравления!

    http://beautifulladyfm.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване