10 ноември 2012 г.

EODT: Gold and Black eyeliner pin-up / Грим в златисто и очна линия :)

4 коментара :
 
Здравейте,момичета!

фейсбук страничката ми :)

 Почитателка съм на pin up грима, излъчва някаква увереност, класа, а и ненатрапчива сексапилност. Но както знаете класическата му разновидност не е подходяща за ежедневен макиаж, освен ако не се пропусне червеното червило и прекалено дебелата линия.
  В последно време доста често слагам очна линия,като се старая да не е толкова драматична-съвсем тъничка от средата на клепача,леко вирната нагоре. Използвам една отдавна закупена на Golden Rose, но смятам да прибавя към колекцията си и гел очна линия, която е така известна в последните месеци. Имам и с мека, и с твърда четка и определено мога да заявя, че се справям доста по-добре с твърдата. Но всичко е въпрос на тренировки и съм сигурна,че след малко практика всяка една от вас ще може да се справи с нея.


 Тук реших да ви покажа една адаптация на този вид като съм използвала златисто-медни сенки, вместо бели. Не знам на коя марка са , може би  Ruby Rose. Купувани са отдавна и не си спомням. Очната линия, както казах, е на Golden Rose и би трябвало да е в интеревала 3-4 лв. Спиралата е One By One на Maybelline и е една от най-големите ми фаворити от появяването си на пазара. Очертах и долния клепач с молив на Golden Rose.Гримът е супер лесен, ненатрапчив и не отнема много време. Просто нанасяме любимата си основа за грим (в моя случай тази на Artdeco), желаните цветове сенки, лек щрих с четката, спирала и сме готови. :)Малко вдъхновение :)


Надявам се гримът да ви е харесал!
Лека вечер от мен :)
фейсбук страничката ми :)4 коментара :

 1. Наистина много стилен и подходящ за всеки повод грим! :)

  ОтговорИзтриване
 2. Чудесно се е получило. Аз по цял ден се мажа, опитвайки се да я направя равно и от двете страни, но преди малко намерих едно клипче с което мисля да пробвам да си я направя пак. :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. С това и аз имам голям проблем и трия доста пъти докато станат еднакви. Може да опиташ с хартиено тиксо. :)

   Изтриване