10 ноември 2013 г.

За мен / About me

Няма коментари :
 

*снимката е на Iliyan Iliev Photography
Здравейте, прекрасни човечета. Казвам се Светла и ми е изключително приятно да се запознаем. Обичате козметиката и всичко свързано с красотата? Добре дошли в блогът на една студентка и нейните ежедневни борби с прекомерното купуване на макиаж и други красиви неща. Защото никога нямаш достатъчно рокли, колиета, поли, ружове, сенки... или пък най-вече.. червила. На 20 години съм, родом от околностите на красивият град Пловдив, а в момента уча и живея в София.
Старая се блогът ми да е кътче, израз на мен самата - най-честите публикации обикновено засягат козметичната част от света, но се случва да пиша и за музика, сладкарство, творчество... и всичко друго, което мисля за редно и намирам за интересно.
 

Кожата ми е комбинирана до суха, много светла и чувствителна.Очите ми са пъстри - зелено и жълтеникаво. Миглите са дълги и гъсти, но прави.Косата ми е кестенява, гъста и трудно се поддава на топлинна обработка.

Публикации и продукти
Обикновено продуктите са закупени с лични средства, ако ли не - е споменато в самата публикация. Старая се да съм максимално обективна в преценките си за продуктите, за да мога да бъда полезна на всички вас. 

Свържете се с мен 
Ще се радвам да ми пишете, ако искате да обсъдим някой продукт или искате просто да си побъбрим:
- Блог - http://goo.gl/AYDJno
- FB - http://goo.gl/cW7WUU
- Bloglovin' - http://goo.gl/CXlAc6
- Pinterest - http://goo.gl/DJr2KC
- E-mail me -- girls_temptations@abv.bg
- FB страничка, обвързана с музикалната ми дейност - https://goo.gl/70vKYI
 
PR - Тестване на продукти
Можете да се свържете с мен на мейла ми ( girls_temptations@abv.bg ), ако искате да пратите продукти за проба и ревю.
Това по никакъв начин няма да повлияе на цялостната ми оценка и впечатление.

Всички текстове и снимки за под закрилата на Законът за авторското право и следва да се използват само с лично разрешение от мен. При изключения и включване на чужди снимки, текстове упоменавам източника.

Няма коментари :

Публикуване на коментар