12 юли 2015 г.

Revitalash-Spotlight Highlighting Pencil (Review + Swatches)

3 коментара :
 
Блясък? Съвсем до скоро умишлено избягвах какъвто и да е, поради разни мои страхове да не бъда оприличена с диско топка или кралица на този период (а той не ми е никак любим). Малко по-малко започнах да посягам и към по-смели (за мен) неща и пред изминалата година хайлайтърът се превърна не в просто използван продукт,а често употребяван,когато търся завършен вид на грима си (сянката на wet 'n' wild би потвърдила,ако можеше да говори).
Та, днес ще си говорим за Revitalash - Spotlight Hightlighting Pencil, който съвсем добре се вписа в хайлайтър, не толкова за под веждата при мен, колкото за самото лице.

Марка: Revitalash
Количество: 1 г
Цена: 30лв 
Срок на годност след отваряне: 6 месеца 
Къде: Online и в оторизирани магазини в търговската мрежа
 Описание на продукта: Подчертайте най-красивите си черти като дадете допълнителна светлина. Използвайте в зоната на веждите и върховете на скулите. Основна съставка Vitamin E (източник)




Продуктът идва в изключително стабилна пластмасова опаковка в син цвят. Отваря се със щракващ механизъм и хайлайтърът излиза чрез завъртане,т.е. нямате нужда от острилка, за да го изведете наяве.
Цветът е средно светло шампанско със златист подтон.Частичките не са груби, а фино смлени и оставят по-скоро сияние,отколкото отделни частички на лицето.




Като консистенция е малко по-твърд, отколкото съм свикнала-изисква се известно усилие да се прелее продукта. Но пък точно това му качество го прави изключително траен и да си стои на мястото,докато на го премахна и е икономичен. 
Препоръчвам ви да използвате топлината на пръстите си или някоя четка с по-гъсто разплложени и набити косъмчета, за да го прелеете.

За светлата ми кожа определено е леко жълт под веждата, но пък е чудесен за началото на окото или над скулите, което го прави чудесно допълнение на макиажа през лятото. А и като сенки - почти щях да забравя, че мина и тези тестове и то доста успешно.

Състав:
Swatch:

Обобщено бих казала, че трайността и стабилната опаковка го различават от повечето изсветляващи продукти на пазара. Предвид ценовият му диапазон, това е очаквано за мен. Заради прекалено светлата ми кожа трудно влиза в употреба под веждата, но пък е изключително удобен за горната част на скулите, особено сега през летният сезон. Ако сте с по-тъмна кожа от мен, шансът да ви пасне цветово се увеличава. За момента не се е превърнал в must-have продукт за мен като гелът им за вежди например, но бих ви подканила да го опитате, ако ви попадне.

* снимките в поста са осъществени с любезната подкрепа на Д. Банчева
** продуктът ми е предоставен от PR; мнението ми не е заплатено

3 коментара :

  1. Ох изглежда доста добре!!! :) Караш ме да се замисля за него!

    ОтговорИзтриване
  2. Само в един цвят ли се предлага? Ако е така, ми се струва тъмен и явно наистина не е предвиден за много бяла кожа.

    ОтговорИзтриване