27 февруари 2015 г.

Седмица в Милано: Една капсулна колекция на Славина Петрова и Style Inspiratrice @ Червената Точка (25.02-03.03.2015) (Event)

2 коментара :
 
Щастлива съм, когато имам удоволствието да присъствам на събития, за които знам, че са изпипани до най-малките детайли. А още повече се радвам, когато видя и успехите на хора, които се занимават (доста по-усилено от мен) с това, което и аз обичам да правя през свободното си време. Точно така, говоря за блогърството и множеството фази, които човек преминава докато се грижи за това местенце, в което помества свои мисли, желания; късче от себе си в необятността на интернет пространството.
И за това бях изключително щастлива да разбера, че именно блогър като Ванина от Style Inspiratrice и харесван български дизайнер като Славина са решили да обединят усилия в една нова капсулна колекция, въплътяваща всички моменти от една забързана седмица в живота на модния последовател - от излизането сутрин до купоните късно вечер.
И в унисон с Fashion Week в Милано, елегантния стил и Червената точка се е получила една страхотна взаимно допълваща се линия, съвсем подходяща за комбиниране на отделните елементи помежду им.
 
Блейзърът с ръчно шити елементи е и откриващият в колекцията...
 Ах, толкова ми напомня на Холивуд...
Нежна дантела в пудрено...
 Нещо така характерно за Славина...
  Бижутата са дело на Ваня Димитрова

 И малко повече информация за самата идея...

Детайлите...

Ако ви се отдаде възможност непременно се отбийте в Червената точка, колекцията ще бъде на ваше разположение до 3 март, включително.



2 коментара :

  1. Всичко изглежда страхотно! Жалко, че нямаше как да дойда до София само за това :s

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти, Светле! Много се радвам, че дойде и се видяхме! :) Чудесен разказ за колекцията и нашето събитие!
    @Kalina Eneva: Ще се радвам да се запознаем и на живо - сигурна съм, че ще имаме повод! :)

    ОтговорИзтриване