13 юни 2014 г.

Victoria's Secret - Pear Glace Hydrating Body Lotion (Review + Swatches)

1 коментар :
 
Здравейте, момичета!
Помните ли как преди малко повече от година ви говорех за любимият ми лосион на Victoria's Secret с фрезия и слива? Е, имам късмета отново да мога да се докосна до хидратиращите продукти на марката, но този път ароматът е напълно непознат за мен. Pear Glace е описан като комбинация от захаросана круша и пъпеш. Звучи добре, нали?
Нека да видим дали покри изискванията ми за такъв продукт.  А междувременно, кои са любимите ви аромати на марката?
Марка / Brand: Victoria's Secret
Селекция: 25 аромата в сайта на производителя 
Количество / Quantity: 250 мл
Къде: Съществуват няколко сайта, които предлагат марката в БГ, както и ФБ страници (но не мисля,че имат официални вносители)
Моят е от тук.
*Спрейовете на марката вече можете да намерите в дрогерии Лили*
Срок на годност след отваряне: 12 месеца
Цена : варираща -  14 $  на официалния сайт / моят струва 24.90лв.  

Последвайте ме / Follow me : FB page   Pinterest   Bloglovin'

Какво ни обещават производителите:

Опаковка:
 Както сами можете да се убедите, опаковката определено е доста добре измислена - стилна, с лек "шик" елемент в детайлите, етикета и капачката (кой не си пада по златно?). От гледна точка на пътуване няма да имате проблеми - не се отваря и е направена от пластмаса, така че въобще не е е тежка. Не ми се е случвало да ми се изтриват надписите след употреба, както става при някои лосиони.

Сигурна съм, че сте виждали този тип капачета и при други продукти - за мен са удобни за употреба, повече от изстискващите тубички, които обикновено успявам да изцапам навсякъде.

Ароматът 
Не очаквах като отворя продукта да ме "залее" толкова силен аромат. Най-осезаемите нотки са на нещо "зелено" като листа и растения, последвани от алое и най-малко забележимата круша.
Нанесен на кожата и оставен да попие известно време, наистина се превръща в много по-лек и "захаросан" аромат, така че не винаги любовта е любов от пръв поглед. Има и други нотки, съвсем леки, но сладки, които носът ми отказва да оприличи. Определено трябва време да се свикне с аромата, особено в опаковката, но след няколко пъти употреба мога да кажа, че ми харесва. Запазва се за няколко часа на моята кожа (не толкова, колкото Pure Seduction, обаче).Според мен ще е най-подходящ за пролетта и лятото

Консистенция:
Ако сте ползвали лосиони на марката, знаете за какво ви говоря - лека и въздушна, но въпреки това хидратираща консистенция. Разнася се лесно по кожата, попива бързо и не оставя лепкав или мазен филм, освен ако не сте прекалили с количеството. Цветът на този е леко зеленикав, почти бял. Като икономичност е средно ниво - изхабила съм малко повече от пръст от опаковката за две ползвания (цяло тяло). Хидратират приятно кожата.

Състав:
Оценявам присъствието на масло от макадамия, алое вера и екстрактите от плодове - ябълка и грозде. Но ако се зачетем по-обстойно ще видим и присъствието на глицерин, петрол, алкохол, парфюм (без него не може), диметикон, два парабена и два оцветителя, които ви препоръчвам да избягвате, особено ако имате чувствителна кожа


Swatch on arm:

Обобщено - мисля, че лосионите си струват покупката, особено ако си вземете някой от най-продаваните им аромати (Pure Seduction ми е фаворит). Ако ще купувате на сляпо, най-добре проверете старателно в интернет пространството нотките, за да не останете заблудени от имената (препоръчвам Fragrantca).


*Продуктът ми е предоставен за проба и ревю от Sexy Secret 


1 коментар :