1 април 2014 г.

Favorites - March 2014 / Любими продукти - Март 2014

7 коментара :
 
Здравейте, момичета!
Как минава денят ви? 
Използвам малкия момент, в който си почивам, за да реализирам най-после пост, който включва повече абзаци. Съвсем скоро се надявам и да успея да напиша и обещаните ревюта, а до тогава можете да ми споделите какво друго ще ви е интересно да прочетете.
Да започваме!

Последвайте ме / Follow me : FB page   Pinterest   Bloglovin'


MUA Ever After Matte Palette (Review)
Ако сте чели публикацията за тази палитра, сигурно си спомняте, че не бях особено впечатлена от пигментацията на светлите нюанси. Но пък съвсем успешно я използвам за попълване на вежди или съвсем лек, неутрален и незабележим ежедневен грим. Силно казано ми е "любимец", но пък я използвах толкова често изминалият месец, че нямаше как да не я включа. 

Nivea Fruity Shine Lipbalm in Cherry
Ако си спомняте, едни от първите публикации в блога бяха именно за тази серия на Nivea.
 Балсама е това, което наричат tinted lipbalm или на български оцветен балсам за устни.
Този е в лек червен цвят и е перфектен за пролетта. Като хидратация  не е никак лош, но не очаквайте да премахне изпръхнали кожички, например. Ако пък не сте фенове на червените, а на розовите нюанси ви препоръчвам да погледнете Pink Guava от същата серия.

Garnier NEO Cream Deodorant - Shower Clean
Тъй като прочетох в няколко блога за този дезодорант от ново поколение ми стана интересно да го тествам. Идва под формата на изстискваща се тубичка, от която директно нанасяте по кожата. При мен този метод определено работи, като забелязвам, че и белите среди по дрехите са доста по-незабележими от обикновено. Бих повторила покупката, като цяло съм доволна от дезодорантите на марката.

Vichy Normaderm Hyaluspot
Единственото спасение (до сега!) при проблемните участъци при мен. 
Справя се безотказно и бързо с пъпките, като не изсушава прекалено кожата. Единственият минус, който мога да отбележа е, че след известно време започва да се "бели" и рискувате да ви помислят за животно, сменящо кожата си. От това се подразбира, че няма как да се ползва и под грим, но пък ако не е толкова голям проблем за вас, можете да го ползвате вечер или когато няма да ви се налага да излизате.

 Avon Femme Fragrance
Подарък от майка ми за неотдавнашен празник Ако ви харесват леки, флорални комбинации, определено ще ви допадне - аз усещам магнолия, праскова и орхидея най-отчетливо. Не е от най-трайните, но пък се "развива" добре на моята кожа и получих доста комплименти през изминалия месец. Пристигна в комплект с лосион за тяло, ако искате да прочетете по-обстойно за тях, споделете ми долу в коментарите.

Unfavorite / Никак-не-любим

Gliss - Ultimate Volume Shampoo
Знам, че до сега не съм включвала продукт, който не харесвам, тъй като не смятах, че има особено голям смисъл. Но този определено се доказа като такъв, въпреки многото ми опити.
 Избрах го заради формулата - без силикони и съответно очаквах да не утежнява косата. Това ми изискване го изпълни, но се появи някаква странна непоносимост - скалпът ме дразнеше, а и косата ми се омазняваше невероятно бързо. Не бих повторила със сигурност, въпреки, че доста от приятелките ми са доволни от тази серия.

А какви са вашите най-използвани продукти за изминалия месец? 
Споделете ми долу в коментарите.


7 коментара :

  1. Тази палитра нова ли ти беше? Доста е издълбана, как е с трайността?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На почти половин година е, Теди :)
      Издълбана е, опитвам се да я изразходя :)
      Не е никак трайна :(

      Изтриване
  2. Интересно, аз пък съм с доста добри впечатления от този шампоан. Много приятна коса след измиването, особено като за шампоан без парабени, силикони и т.н.
    За омазняването не мога да кажа нищо, тъй като косата ми и попринцип до втория ден вече е омазнена (къде по-леко, къде повече)...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Доста приятелки ми го препоръчаха преди да го купя, но уви :)
      Всичко е крайно персонално, а явно моята коса е далеч от повечето :)

      Изтриване
  3. Определено ще изпробвам Garnier Neo!Благодаря за помощта!

    ОтговорИзтриване
  4. И моята майка ми подари парфюма на Avon Femme с комплекта :Д.. Свеж е, тъкмо за пролетта, но и аз очаквах да е с по-голяма трайност :) .Дезодорантът също ми се вижда нетраен, но пък кремът за тяло мисля, че е сполучлив. :)

    ОтговорИзтриване