29 октомври 2013 г.

Empties / Изразходвани до край #3

5 коментара :
 
Здравейте, момичета!
Поразрових се назад в публикациите и установих, че доста отдавна не съм писала за продуктите, които изразходих, а и вие изявихте желание за такъв пост.
Намирам такъв тип публикации за доста полезни, тъй като представят нещо като кратко ревю на самите продукти, от което можете да разберете дали всъщност си заслужават или не. 
Очаквам вашите предложения за бъдещи публикации, гост-постове или сътрудничество долу в коментарите :)

Последвайте ме / Follow me : FB page   Pinterest   Bloglovin'

А сега да започваме!


Икаров - Кайсиево масло 
55 мл
Използвах го в дните, в които кожата ми се чувстваше суха и изпръхнала. Определено даваше резултат, без да бъде прекалено мазно. Доста икономично, може да се ползва за разнообразни козметични цели като маски, сухи краища на косата и други.

Deva Pure - Матиращ крем-гел
50 мл
Крем-гел регулиращ себума, матиращ?
Нито едно от горепосочените. На цвят е синкав, мирише странно. Дори имах чувството, че ми запушва порите. Не ми допадна.


Nivea Fruity Shine Pink Guava
4,8 г
Ако отдавна следите блога ми знаете,че обожавам този оцветен балсам на Nivea. Несъмнено е най-любимият на всички времена! Хидратира приятно устните, ухае невероятно и оставя един лек цвят. Писала съм ви за него и в тази публикация.

Artdeco Eyeshadow Base
5 ml
Може би най-обсъжданата база за сенки в българските бюти среди. Определено покри всички високи очаквания, които и без поставила след толкова изчетени ревюта. Покрива несъвършенствата по клепача, удължава многократно дълготрайността на сенките и засилва цветовете им. Икономична.Бих казала,че вече ми липсва и скоро смятам да си я взема отново.

Impala Liquid Concealer
6 ml
Един продукт, който никак не ми допадна първоначално, но след това някак го накарах да се проработи за мен. Изключително сух е, ако имате суха кожа като моята ще ви е доста трудно да го прелеете. Средно до силно покривен е, с жълтеникав подтон. Лично аз го ползвах за скриване на тъмните кръгове под очите. Разнесен с някакъв вид крем обаче ми се видя доста по-лесен и приятен за работа. Въпреки това, не мисля, че бих повторила покупката.


Garnier Invisi Mineral 48h
40 ml
Накратко - един от най-любимите ми антиперспиранти. Ухае леко, има дълготрайно действие. 
Повече инфо за него можете да прочетете в любимите ми за месеци юни / юли .

Balea Bodylotion Coconut + Tiare
200 ml
Много приятен и лек лосион за тяло. Ухае невероятно, попива сравнително бързо. Не ми се стори икономичен, но въпреки това бих го взела отново само заради главозамайващия аромат.
Ако искате да прочетете цяло ревю за него заповядайте при Womanberry.

Надявам се поста да ви е бил полезен! 
Очаквам вашите мнения долу в коментарите. 
Успешен ден :)

5 коментара :

  1. За колко време ти стигна базата на Артдеко?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ужасно много. Около година ежедневно използване.

      Изтриване
    2. И аз я имам от около два месеца и точно сутринта докато я слагах се чудех за колко ли ще ми стигне, защото изглежда почти неизползвана..

      Изтриване
  2. И аз имам базата на АртДеко и бях много, много доволна. Но сякаш вече почна някак да не помага за събирането в сгъфката, което аз много мразя. Харесвам я много, но не зная на какво се дължи. Иначе за икономична - моята не е дори на половината, но пък и аз не я ползвам толкова често, макар да я имам отдавна.

    http://bbrillliantt.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вероятно се дължи на това, че е стара или поне на доста дни. Моята също накрая вече едвам се нанасяше.

      Изтриване